Helgen

Torsdag:
Det var en vanlig dag i allmänhet med träning på kvällen och det gick grymt bra. Mycket styrke/fys träning så träningsvärken är enorm i nacken även idag. Jag vägde ju mig efter träningen som vanligt på torsdagar och nu stog vågen på 83,0 och man börjar känna att man kan se ljuset i tunneln nu.

Fredag:
En låååång fredag var det denna vecka. Började med att jobba nere i ett parkeringsgarage på Ericssons huvudkontor och fy helvete så skitigt det var där. Min "bas" sa innan vi gick ner att vi skulle göra ett negerjobb och det var det med råge. När man va klar var man svart från topp till tå. Fick jobba över en timme och även stå och tvätta sig i några minuter innan man kunde kliva på bussen och åka hem. Var inte hemma länge innan jag fick åka och handla grejer till min tränare där jag jobbar. Träffade även på min faster som kommit från Sundsvall denna dag. Efter det var det middag och sedan bar det av till Jonas. Kom dit vid 8 och hann väl inte göra så mycket egentligen innan vi drog till TB och kolla på Jonathan Gromark (en annan av våra tränare) som hade K1 match på tv.
Efter att ha hängt där ett tag drog jag och Jonas tillbaka och jobbade, och jobbade. Kom hem 03.47 från honom inatt.
Garaget

Lördag:

Idag fyllde min faster 50 år så en tidig morgon med sång startade dagen, hon bor ju hos oss denna helg. Jag gled iofs upp och sov någon timme till efter. Sedan kom min farbror och kusinerna, då stack vi och bada i Jakobsbergs simhall hela familjen. Efter det åt vi lunch och sedan var det bowling som stog på programmet. Jag är ju som bekant för vissa helt talanglös på bowling men lyckades ändå slå de på min bana som betod av, Eva min faster, Ben (7-åriga kusinen) och Sandra.
Efter det drog vi hem och åt en helt galet god middag som min faster och mamma lagat. Ska erkännas att jag släppte lite på dieten ikväll men det var det värt. Sen avslutade vi kvällen på ett riktigt Fröberg sätt med kareoke, charader, sång och mycket prat.
Tack för en bra dag alla!


Det var allt för mig, hej!


Veckan än så länge

Måndag:
Jobbade som vanligt och det var en skön dag. Man såg hela dagen hur snön föll så man blev sjukt glad. Sen avslutade vi dagen med att bygga två snögubbar innan vi gick hem. Sen satte man sig på bussen och eftersom snökaoset var i full gång så var det såklart kaos i trafiken också. En timme och 40 min tog det att komma när det i vanliga fall tar 30 min, men sov en timme på bussen så missade mycket av kön på det sättet. Sen på kvällen stannade jag hemma för att åka skidor men det blev aldrig av.
 

Tisdag:
Det var en grymt rolig dag igår då jag, Martin och Chiparo drog på oss alla skidgrejer och drog ut och byggde ett nice hopp. Vi tog även med railen upp och fy fan va skoj det var. Riktigt roligt att ta den railen med. Nej det var en skön kväll med mycket skidåkning i dagisbacken.

Onsdag:
Skulle egentligen ha tränat idag men skulle försöka få med alla att åka skidor idag med istället. Det gick åt skogen då alla har massa att plugga. Att de ska hålla på sådär, aja får bli datorn ikväll.
Sen idag fick jag min nya jacka! :D Så fin den är, as nöjd. Vad tycker ni? Sen avslutade jag kvällen med att dra förbi Jonas (min tränare) och hjälpte honom med elen i hans nya lägenhet. Han boka även in mig fredag och söndag *suck* Men men, cash is king som man säger!


Så det var veckan som gått, tack för mig, hej!

Dagens match

Ja vi vann även denna gång och idag med klara 5 - 0. Det var inget snack det var Black Snappers från början till slut. Men idag saknades Tobbe på plan för första gången i Snappers i historia. Aldrig tidigare har han missat en match men någon gång ska va den första. Annars finns det inte mycket att nämna om matchen, Jerre 3, Linus 1 och Ström 1 mål. Alla var fina med ett bra passningsspel som ledde fram till målen. 

Idag var jag med Syrran i Kista galleria och shoppade lite. Jag hitta iaf den här skjortan som jag köpte. Annars var det mest titta och prova idag.
 
Men nu är det dags för parlamentet.

Hejsvejs!

Så nu var det gjort!

Winter jam var roligt, fan va vissa är bra asså, helt sjukt. PK Hunder vann och Harlaut som jag tippat på hamna inte jättebra till även om han visa att han kan snurra så in i helvete. Annars så började kvällen med att man mötte upp Chiparo och Burdiizz på bussen, drog in till stan. Käka en sallad på donken och sen dit och träffa Chase och kolla, sen hem.

Men sen efter allt så bestämde sig vi som kollat att vi också ville åka lite skidor idag. Så vi drog hem och bytte om och leta upp skidor och pjäxor, och drog till dagisbacken. Där vi drog dit och ställde upp en gammal träkick jag byggt för flera år sedan i slöjden och använde som hopp. Själv tyckte jag det var grymt roligt att få vara tillbaka på skidorna igen. Det var inget stort hopp eller så men det var roligt ändå. Men sen till slut gick Chase skistopper sönder så då packade vi ihop och åkte hem. Det var en rolig kväll men nu är man sjukt trött så BabaS :)


LG Winter Jam

Vad kan passa bättre än chockmycket snö nu när winter jam står för dörren. Ikväll är det dags alltså, och ska in och kolla tillsammans med Chiparo och Chasean. Ska bli jävligt kul då de satsat ännu hårdare på den här tävlingen i år med större hopp och mer reklam inför det. Jag tror att Henrik Harlaut kommer att vinna efter den brutalt fina form han visat på sista tiden. Grabben är ju också bara 17 år men riktigt bra.
Sen efter det ska jag och Chase ut och raila i den berömda dagisbacken. Ska bli så in helvete kul, helt sjukt vad man har längtat.
Men nu är det dags för lunch, på återseende!

Babas

21/11

Igår va det ju träning och time för ny vägning för att se vart jag ligger. Min vikt nu är nu 84,1 så har gått ner 2,5 kilo på en vecka och 4 dagar. Ett skönt besked.
Annars igår va jag rätt lam på träningen, var långt ifrån taggad efter måndagens pass. Men på slutet så fick vi lära oss en massa olika svepningar så taggmodet är tillbaka! :D

Den så kallade festen som skulle vara idag på Ericsson var verkligen ingen fest. Det var ett stort missförstånd från min bas sida. Vi skulle bara på en visning av deras nya tävlingsbåtar som seglar jorden runt i tävlingen Volvo Ocean Race. Var rätt häftigt att se och god ramlösa. :P

Ikväll har jag ingenting planerat än så får se vad som händer. Annars är väl de enda höjdpunkterna under helgen LG winter jam på stockholm stadion imorgon. Där världseliten inom jibbscenen kommer och hoppar. Sen matchen på söndag kväll med Black Snappers mot Firstcream. Men nog om det, ha en bra helg alla!

BaBaS!

20/11

Jag lyssnar på radio hela dagen under tiden jag jobbar och alltså vad är det här med att radioreklamerna ska ha så dåliga skämt i sig nu för tiden? Det verkar vara någon slags trend bland de som gör radioreklam att man ska dra ett dåligt skämt sen berätta vad de vill få ut. T ex Bravida,
"Jag jobbar som elmontör jag!"
-Jasså, är det någon spänning på jobbet då? Hahaha.
eller
"Jag jobbar som ventilationsmontör jag!"
-Va bra, du är ju en frisk fläkt. Hahaha.
Det är bravidas reklam som stör mig sen även Hyundai,
"Det var en gång en älg som stog och duschade. Då kom hans fru och sa, varför står du och duschar? Då sa älgen, jo det är ju jaktsäsong nu så måste bli ren".
Alltså det är de tråkigaste skämten som man tvingas höra i varje reklampaus. Men men nog om det, vem har sagt att reklam ska va bra.

Ikväll är det träning och en ny vägning för att se hur det går med vikten. Spännande xD.
Får se till att det går bättre idag än i måndags.

Sen i veckan var jag och köpte ett nytt datorspel som heter Call of Duty World at War. Det var grymt kul så det får bli ett bra speltips från mig till dig som är sugen på att spendera lite mer tid framför datorn.


Babas! :P

19/11

Hej!

Har jobbat hela dagen idag och det var en lite smårolig dag ändå. Jobbade även idag tillsammans med Johan hela dan och det är skoj som vanligt. Men annars var det en rätt vanliga dag men det hände även en rätt pinsam grej. Under morgonen ringde Henke rätt flitigt till mig så de blev en del telefonsamtal med honom. Jag har under hela dagen handsfree inkopplad då jag går och lyssnar på musik så ser aldrig vem som ringer. Så efter flera samtal med honom ringer det igen så jag tänkte skoja till det lite och svarar "Hej snygging!" På andra sidan luren hörs en kvinnlig osäker röst som säger "Hej, det är Susanne.. vart har jag kommit?" Jag börjar fundera som fan, vem är Susanne(?) och sen kommer jag på det., min chefs sekreterare. Jag fryser till och får en kort panik utan att egentligen behöva ha det och säger det är Johan... Hon: okej då har jag ringt fel och lägger på. Fem sekunder senare ringer det igen och jag svarar och får förklara varför jag betett mig som jag gjorde innan. Tilläggas ska också att jag aldrig träffat henne så ska bli kul och se om hon är snygg när man får se henne.
Idag fick vi också en inbjudan till fest hos företaget Ericsson, där hantverkare och slipsnissar ska spendera en kväll tillsammans. Så jag och 5 andra från min firma ska dit på fredag och "parta" järnet. Ryktas om gratis dricka. :D

Sen vill jag avsluta inlägget med att säga. JAAAAAAAAAAAA!! igen:D för nu snöar det som in i helvete utanför. Stora flingor är det också så är så glad så glad!

bAbAs!

18/11

Tja!

Dagen idag på jobbet var jävligt nice. Jobbar tillsammans med Johan min polare (vars pappa fixade jobbet åt mig) hela dan idag och igår. Det är skoj att jobba med honom vi får upp ett bra flyt när vi sätter igång. Så vi hann väldigt långt idag. Henke (våran bas) kommer garanterat bli nöjd.

Men sen tränade jag igår också som jag inte skrev om igår och det gick åt helvete. Vi hade stenhård fys och avsluta med sparring. Vet inte vad som hände men har nog aldrig åkt på så mycket smällar på träningen. Inga hårda men brukar inte släppa igenom så mycket som igår så lacka ur där. Sussie (min tränare) fick ta ett snack med hela gruppen efter träningen där hon nämnde att man lär sig mer på sina misstag, vilket är sant. Men var ändå rätt grinig efter träningen. Men det är bara tagga till och visa att man är bättre till nästa träning, för det är jag ju. Om man nu ska peppa sig själv så är det iaf det man måste intala sig.

Men just nu sitter jag och letar biljetter till en föreställning med Sissela Kyle. Hört att hon ska vara grymt rolig så ska nog se henne med familjen. Vi har ju börjat få upp ett öga för live föreställningar och sådant efter vi såg Jonas Gardell för några veckor sedan. Det är verkligen galet skoj.


Nu ska jag iaf ner och äta middag.
Ha de bäst alla läsare!

Babas ;D

Matchen

Klockan stog på 19.40 i Helenelundshallen. På ena sidan stog Black Snappers, där en intensiv uppvärmning ägt rum bara minuter tidigare. På andra sidan var Husbyfemman, som efter 3 matcher under säsongen gått hem som förlorare varje gång. Sune satte pipan i munnen och matchen var igång. Snappers startade denna match med Tobias, Ström, Jesper och Sebbe på plan samt "mini-Ström" i mål. Matchen började bra med 1 - 0 och sen flöt de på med lite försvarsmissar av snappers och bra prestationer framåt, bl a Tobbes bössa från halva plan rätt in i mål på frispark. [Det finns en anledning till att jag kalla han för krutkillen när vi va mindre] Men i halvtid stod det iaf 3 - 2 till Snappers och allt kändes lugnt även om vi inte riktigt var nöjda med resultatet. Men efter paus bröt helvetet ut, 2 försvarsmissar inom loppet av 30 sek bäddade för vändning av Husbyfemman till 3 - 4. Men Snappers gav inte upp för det utan satte mer kraft frammåt och till slut slutade matchen 7 - 5 till oss. Ingen strålande match ur vår synvinkel men en seger är en seger och vi ligger nu på 9 poäng, 3 bakom ledande Täknik.
Av min egen insats att dömma tycker jag att jag gjorde en väldigt stabil insats. Inte mycket frammåt men däremot endast inne på ett baklängesmål. Så jag får vara nöjd.

Men nu är det dags att sova för klockan står på 05.00.

Babas ;D


Matchdag

Hej!

Först och främst vill jag säga, JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Äntligen har lite av det vita guldet kommit till Sthlm och nu måste det bara komma ännu mer så man kan dra på sig skidorna och bege sig ut i backen. Fy tusan så taggad jag är alltså.
Men idag har jag även match med Black Snappers mitt korpenlag i fotboll. Vi ska möta ett lag vid namn Husbyfemman och de ligger sist så allt annat än seger idag är en total besvikelse. Rykten säger även att Linus ska göra comeback inomhus idag och det vore förjävla roligt. Det är en riktigt skön kille de.
Men återkommer med resultat senare.

Babas :)






15/11

Medan dagarna snabbare rullar på så hade jag glömt att nämna hur det gick vid förra vägningen på träningen. Jag har bestämt mig för att väga mig varje torsdag så att man får se en förändring varje vecka istället för att stå på vågen en gång om dan och se att det sakta tickar på. Men iaf så i torsdags efter 5 dagars LCHF och 30 min promenad varje dag, och 3 KB pass senare hade jag gått ner till 85,5 kg, alltså ner 1,1 kg vilket jag är väldigt nöjd med på 5 dagar.
Så det var ett stort steg i rätt riktning och jag insåg att det är en bra metod jag använder mig av. Så därför blir det heller inget krökande på 3 veckor nu.
Igår va jag iaf med TF och vi lira biljard och snacka och sen såg vi pineapple express. Grymt skön film de där! Handlar om två snubbar som är polare bara för att den ena köper knark av den andra. Sedan råkar en av de vittna till ett mord och sen får de fly tillsammans.
En riktigt bra kompisfilm som hade vissa partier som var riktigt underhållande. Jag skulle givit den 4 av 5 om jag skulle varit aftonbladet skribent.
Men för att avsluta min och TFs kväll så hamna vi på en fest med i stort sätt bara 92or. Att sitta där spiknykter (hade bil) och kolla på alla som var 3 år yngre än en själv fick mig att känna mig som någon slags polis som skulle se till att inget hände. Så det sög helt enkelt så vi drog efter drygt 20 min. :P
Det var min fredag de.

Babas ;D

14/11

Tja alla.

Idag har man knegat på som vanligt som gick jävligt bra. Allt flöt på bra.
Sen efter jobbet drog jag och Martin till Skidsport i Bromma för att jag skulle pröva ut jackan nedanför som jag ska köpa till vintersäsongen. Tillsammans med ett par bruna Burton brallor så kommer det bli så sjukt nice! Så nu är det bara snön som fattas så man kan dra ut i backen med nya stället. Sjukt taggad!!

Men sedan efter Skidsport stack vi vidare till Kista galleria och gled in på Salt men. Det var på tiden för mig att köpa nya jeans alltså. Ska se om jag kan få upp en bild på de snart. De var iaf ett par svarta Replay.

Men nu ska man glida över till TF och lira biljard och ha skoj som alltid har med den pågen!
Babas ;D



Snart är det helg

Hemma en stund nu efter jobbet som idag var rätt slött. Gick runt med Henke och satte upp lite rökdeckare som ni inte har en susning om vad det är antar jag. Det är som en jättestor brandvarnare för er som bryr er.
Men lunchen idag bestog av kebabtallrik utan pommes frites eller ris, och det smaka jävligt bra även om man plocka bort det.
En rolig grej som hände idag var detta dagliga "krig" med VP-rör, som vi har när vi kommer upp från lunch, mellan mig och Henke Idag var det jag som styrde efter att ha fått tag på ett stort jävla rör. Men såklart så när man ska sluta så kommer han springande och brottar ner än. Men imorgon ska jag arbeta ensam på bygget, är inget jag ser fram emot iaf.

Men men, mat sen träning.

Babas!

Träningsrapport

Träningen idag gick jävligt bra förutom att man kom inhalkandes 10 minuter för sent. Den där mamman jag har, hon skulle ha skjuts till st eriksplan innan och sen när man dumpat henne och skulle mot odenplan så var det fan rött i varje korsning. Ett helvete att köra i stan vid middagstid. Men det var lugnt iaf gled in och gjorde lite lätta övningar innan sparringen, som gick riktigt bra. Har nu lärt mig det där att ha vikten framåt så det är jävligt gött.
Nej time to sleep som engelsmannen skulle sagt.

Babas ;D

Träning

Hemma en stund nu efter jobbet och ska bara trycka i mig lite mat innan det bär av mot odenplan och träning. Jobbet idag var sjukt segt, dragit en massa kabel på kabelstege hela dagen och det är riktigt segt. Men men även skitjobben måste göras.
Nu ska jag iaf trycka i mig en kycklingsallad innan träningen och tagga till. Blir troligtvis sparring idag, så ska bli skoj.

Babas

Jag och en annan på träningen.

LCHF

Jag började nu i helgen med LCHF (Low carb high fat) för att gå ner i vikt. Allt började med att jag var och kollade på mina polare från kickboxning som tävlade i all style open nu i helgen. För min klubb gick det väl sådär, första gången alla tävlade och två av fem gick vidare till andra omgången där de sedan åkte ut.
Men själv blev väldigt sugen själv när jag tittade på och insåg att jag måste gå ner några kilo för att inte behöva möta de största biffarna. Så jag började prata runt med folk i klubben och fick lite olika tips om hur man skulle äta och motionera. Nu har jag sagt till mig själv att jag ska köra på det här och har nu börjat med en morgon promenad på 30 min innan frukost sen köra minst 3 KB pass i veckan. I maten har jag plockat bort all föda som innehåller mer än 5 g per 100 g kolhydrater och äter istället mer feta produkter. Så som vanlig filmjölk med frukt till frukost och sedan bara kött, fisk, kyckling, såser och sallad till övriga måltider.
Jag börjar resan neråt bland kilona på 86,6 kg och siktar på 79 kg. Men jag ska köra för fullt på det här och ni ska få höra hur det har gått för mig längs vägen.

Men nu är det dags att sova, klockan står på 05.00 imorgon.
Sov gott.

Babas!

Hej alla bävrar!

Tja alla.

Jo, nu har även jag skaffat en blogg och tänkte skriva lite om vad som händer i min vardag osv.
För att ni ska få lite mer koll på vem jag är så ska jag gå igenom lite grundläggande fakta om mig själv. Jag är nu 19 år, bor i förorten till Sthlm och arbetar som elektriker för tillfället. På fritiden så tränar jag kickboxning i JSK Kickboxning, spelar korpfotboll i Black Snappers och är med polare samt en del annat.

Så det var ett litet kort sammandrag om mig, hoppas ni kommer följa mig i vardagen genom bloggen och på återseende.

Babas ;D 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0