Johan bjuder pa show!

Ca timmen kvar innan farjan gar mot Split. Vi har under morgonen stresspackat ihop vara grejer da vi insag att utcheckning var tidigare an vi tankt. Men allt gick bra och vi har nu vara aterigen fullpackade vaskor med oss. Man kan val latt saga att innan igar kvall sag lagenheten ut som en riktigt ungkarlslya. Klader overallt och en hel del soppasar staende vid dorren, redo att tas med de sista 30 metrarna till soptunnan. Igar kvall var vi forst pa en promenad upp till borgen som ligger uppe pa berget. Sedan sa gick vi och tog en ol innan vi lagade middag. Det blev for 3e gangen denna vecka pasta med ost och skinksas.
Pa kvallen drog vi till sportbaren och kollade pa finalen i Confederations Cup dar Brasilien vann. Efter det strosade vi omkring i stan lite innan vi gick till en annan bar och tog det lugnt en stund.

Citat och handelser fran veckan:
- Full Johan ber Tobbe att hoppa upp hans rygg. Tobbe tar sats och hoppar upp da Johan totalt kollapsar och faller som ett korthus. I samma veva gar Tobbes armband sonder och han ropar helt panikslgen ''Mina tander''. Morgonen efter klagar Johan over en varkande arm och hoft och kan inte forsta vad som hant.
- En dyngrak Johan drar upp dorren till damtoaletten och sager "Det ar ju bara tjejer dar inne"
- En lika full Johan gar med vingliga steg fram mot ett 30 arigt par som sitter vid ett bord och borjar tokragga pa tjejen nar hennes kille sitter brevid.
- Chockfulla Markus och Johan sitter pa en mur och spyr/ar pavag att spy da tva tjejer gar forbi. Johan som fortfarande inte fatt tillrackligt bra resultat under kvallen reser sig direkt upp och gar med langa steg ikapp och borjar ragga fast han sekunderna innan nastan spytt.

Allt detta ar fran samma kvall och var en grymt rolig dag.
Men nu ska vi ta en glass i solen innan farjan gar. Ha de gott!

Det narmar sig slutet i Hvar

Dagarna gar och nu borjar aven denna toppen vecka i Hvar lida mot sitt slut. Det kanner man framfor allt nu nar man letar efter bra tag och liknande att ta sig harifran med. Men det ar inget att grata over for nu borjar resan mot vastligare breddgrader med Venedig som forsta stopp. Sedan aterstar ca 2 veckor av resan anda sa det kanns bra. Men mer om det kommer senare for nu ska jag beratta lite vad som hant sen sist.
05.15 visade klockan da 3 mobiltelefoner borjade tokringa inne i lagenheten i Hvar. Det var nu dags for Tobias att kliva upp och gora sig i ordning for sin hemresa. Jag och Johan lag helt utslagna i sangen och forsokte fa de extra minutrarna till nagon form av somn innan vi skulle ner till baten och saga farval till var kare reskamrat. Med ben som kandes som skumgummi gled man ur sangen och tog pa sig kladerna och gick ut i det for morgonen mulna vadret. Val nere vid farjan vantade vi ett tag innan vi sag farjan komma bakom kronet. Med karleksfulla kramar och ett sorgligt avsked masade vi oss tillbaka mot lagenheten och sangen som varmt halsa an valkommen tillbaka.
Nar vi nagra timmar senare gick upp igen sa var det aterigen klockrent vader med sol och sjuk varme. Sa jag och Johan slangde i oss frukost och traskade sedan ivag mot stranden dar vi solade och badade. Efter nagra timmar skrek magen pa mat sa vi gick hem lagade i ordning mat som bestog av pasta och svamp med sas. Nar middagen var uppaten sa gick vi ner till sportbaren och kollade pa Sveriges match i u-21 em dar vi retfullt torskade pa straffar efter en makalos vandning. Efter det blev det nagon ol till pa ett annat stalle dar vi varit en hel del under var vistelse har. Tro mig Jim, den inhemska PIVOn har flodat har och maste saga att den ar fantastisk.
Under kvallen fick vi kontakt med Amanda och Inger som ocksa befann sig i Hvar och vi bestamde oss for att motas upp dagen darpa.For vi hade nagra dagar innan varit och kollat pa batar man kunde hyra och var valdigt sugna pa det. Men det kandes inte riktigt prisvart att bara va tva sa nu nar Inger och Amanda ville med var det taget. Vi mottes upp kl 10 pa torget och gick och hyrde bat. Efter en kort genomgang om hur man gjorde var vi ute pa boljan den bla och pavag ut mot oarna som ligger runt Hvar. Vi hade fatt en karta med lite tips pa bra strander sa vi styrde skutan mot en av de direkt. Resan tog lite tid men val framme var det en mycket bra badplats och strand som vi la till vid. Efter nagon timme dar med bad och sol sa valde vi att aka vidare for baten fick vi hyra hela dagen sa varfor inte utnyttja det. Vi akte till en annan strand med resturang och at lunch. Sedan akte vi direkt vidare och la till vid en klippa dar vi stanna och bada. Amanda visade aterigen vilket vattendjur hon ar da hon lag i konstant under den stund vi var dar. Efter det var det dags att dra oss vidare igen och denna gang valde vi att aka at fel hall sa efter ca 20 min insag vi de och fick vanda och sedan efter lite letande efter en ny strand tog vi oss tillbaka till den forsta. Den var den klart basta med sandbotten vilket man inte ar bortskamd med i Kroatien. Nar klockan narmade sig 6 sa packade vi ihop och akte tillbaka till hamnen och lamnade tillbaka baten. En mycket lyckad dag med underbart vader och harligt sallskap. Det var kul att traffa pa Inger och Amanda igen det hander inte sa ofta direkt. Pa kvallen valde jag och Johan att bara sitta hemma for vi va ratt slitna efter hela dagen ute.
Idag ar vadret lite samre sa vi startade dagen med att ata frukost ute pa restaurang och sedan nu fixa lite infor fortsatta resan.
Men ni far ha det sa bra alla lasare och roligt med alla kommentarer. Hej sa lange!

Som jag tidigare nämnde så hade vi

25769dc338aa0f5f51f2940ecea1f53e.png

Kolla varifrån!

Som jag tidigare nämnde så hade vi två andra svenskar, Gustav och Josefina, på middag här igår. Jag lagade pasta med ost och skinksås som de tom frågade efter receptet på så det var roligt. När middagen var klar dukades tallrikar av och drickan in. Sen blev det två omgångar ring of fire. Det var grymt roligt att de kom och det är kul att man lärt känna nya människor på resan. Vi satt och snacka och umgicks några timmar innan vi gick ner på stan för att gå ut. Där va vi på två krogar innan vi vinglande letade oss hemåt i natten.
Idag har varit en riktigt seg dag. Vi gick ut och åt en pizza till frukost och sedan har vi bara slappat hela dan. Tobbe köpte sin båtresa för han åker hem imorrn så från och med då är det bara jag och Johan som ska köra vidare. Men nu ska vi kolla vad som ska skickas hem med Tobbe. Hej så länge


Ligger just nu på en klippa i Hv

5ed2e218a23c6ef19abcd805963efe77.png

Kolla varifrån!

Ligger just nu på en klippa i Hvar och solar. Just nu är det klockrent väder, strålande sol och varmt och skönt. Det är första dagen det inte regnat under vår vistelse här så det är helt underbart att bara slappa i solen. Vi har just badat för första gången på resan, det har man inte varit bortskämd med. Nu hoppas vi på ett lika bra väder resten av veckan så blir det riktigt nice. Ikväll ska vi bjuda några andra svenskar på middag. Vi träffade de i Auschwitz och har stött på de flera gånger efter det. Så vi beslöt oss för att bjuda över de och äta och snacka lite. Men nu ska jag återgå till solningen. Hej så länge :)


Nu har vi ätit precis och sitter

6660c66301f8a5f3836a175a16ba2d42.png

Kolla varifrån!

Nu har vi ätit precis och sitter nu på balkongen och tar några bärs. Vi ska snart dra oss ned mot centrum och kolla läget. Får hoppas det är ett bra uteliv här. <br> Ha de ha de


Nu är vi framme i Hvar. Vi har e

28b29751704decb0e3b834ec56644641.png

Kolla varifrån!

Nu är vi framme i Hvar. Vi har en egen lägenhet som vi just nu håller på kollar runt i. Men måste bara visa bilden här som visar en vodkaflaska från Budapest med namnet &#39;&#39;budget vodka&#39;&#39; och är spars egna vodka. Tycker den va rätt rolig. Får se hur den smakar sen. <br> Men nu ska vi gå och handla. Hej så länge


Nu har vi kommit fram till split

0-7e7f2057bc6363cce1522b49fe2a6ccc.png

Kolla varifrån!

Nu har vi kommit fram till split och satte oss just på båten mot Hvar. Där ska vi bo i 7 nätter. Dock inte Tobias som åker efter 5 nätter. <br> Resan hit med tåget gick bra. Vi fick en egen hytt så med Tobbe på golvet och vi andra på varsin sida så kunde vi alla ligga ner. <br> Idag har vi fixat boende och handlat lite på en marknad här. <br> <br> Bloggfråga: Tror ni det är möjligt att Johan kan gå hem från split på 2,5 månader?<br> Matematiska uträkningar önskas.


Här ligger vi nu på tåget och är

267cf60d6aa4146586e42a636b7d2768.png

Kolla varifrån!

Här ligger vi nu på tåget och är påväg till split i kroatien. Vi har idag rest från Budapest. Där sov vi en natt och var igår ute och skulle göra stan. Det började med att vi för första gången den här resan lagade egen mat i lägenheten vi hyrde. Vi bodde hos en snubbe som vi mötte på centralen som hette Zig. Han visade sig vara grymt skön så efter maten följde vi med honom till centralen igen där vi Krökade med hans polare. De tipsade om en bra krog som vi började åka till. Det blev en hel del dricka denna kväll så vi lyckades inte riktigt hitta dit. Så efter lite försök började jag fråga lite tjejer om de visste något bra ställe. De sa att de var påväg så vi följde med. Väl där visade det sig att de försökte blåsa oss. Det var nämligen svindyrt, 200 svenska kronor för en cola t ex. Men en vaken Tobias upptäckte detta precis när vi skulle beställa in och vi gick direkt. Sen följde vi med några andra tjejer till en utekrog med live band. Men det var tråkigt så sedan följde en lång promenad hemåt i natten. <br> Men nu ska vi försöka sova för nu väntar en 8 timmar lång tågresa. Vi hörs och ses. Puss på er


Fran Warszawa till Auschwitz vidare mot Bratislava

Ja sista kvallen i Warszawa gick vi runt mellan 3 olika pubar/klubbar. Det blev en riktig helkvall och var latt den roligaste kvallen vi hade i Warszawa. Morgonen efter var det upp tidigt som gallde for att fa i oss frukost och sedan packa ihop vara saker. Sedan gick vi till taget och forsokte reservera nagra platser till Auschwitz. Men det var helt omojligt att prata med de som satt i kassan da de inte kunde ett ord engelska trots vara forsok att visa med text vart vi ville aka. Sa vi hoppade pa ett tag mot krakow och hoppades pa att de skulle stanna till langs vagen sa vi kunde ga av dar vi skulle byta. Sa blev det inte for de va ett direkttag sa vi kom direkt till krakow. Vi fick sitta i gangen pa taget bak vid toaletterna och efter 2 h va trasmaken i stjarten enorm. Men vi kom fram till slut och dar hittade vi iaf ett tag till Auschwitz. Efter narmare 2 timmar aven pa de sa var vi framme. Dar laste vi in vara saker i ett skap och gick sedan till fots mot koncentrationslagret. Val dar gick vi runt och kolla pa det gamla lagret och det var en maktig upplevelse maste jag saa.Vi var aven bland annat inne i ena gaskammaren och det kanns sjuk hur manga som har dott dar inne. Sedan akte vi aven vidare till det andra lagret som jag glomt namnet pa. Dar var det sa sjukt stort. Det gar inte ens att beskriva hur det sag ut for det var baracker overallt och hur manga ''sangar'' som helst i de. Har bilder som kanske kommer upp sen nar jag kommer hem.
Efter det har sa gick vi tillbaka till stationen och borjade vanta pa vart tag som skulle komma 5 h senare. Var middag denna dag bestog av glass och 4 bullar som vi delade pa. Det var allt vi fick for vara sista polska. I vantan sa traffade vi pa 2 andra svenskar som ocksa var ute och tagluffade. Vi satte oss och spela kort med de och det fordrev tiden bra. Det kom aven en tjej nar vi spelade som ramlat med cykeln som vi hjalpte. Hon blodde inte nadigt men sedan fick vi hjalp av nagra fran lokalbefolkningen.
Till slut vid 23.45 kom varat tag och vi hoppade pa. Efter lite snack med en kontrollant och hjalp som tolk en annan passagerare sa fick vi reda pa att vi skulle byta vi ett stalle som hette Bohmin. Av en slump vaknade vi alla till dar och skyndade oss av och vantade sedan pa de andra taget mot Bratislava. Val framme har gick vi och kolla efter vart vandrarhem. Vi la in vara vaskor och sedan borjade en lang vantan innan man fick checka in. Vi kom fram kl. 6 och alla var trotta sa efter en donken frukost vilade vi i parker, pa bankar, pa murar osv. Vi kollade aven in slottet innan klockan borjade narma sig 12. Da gick vi tillbaka och fick hjalp av de. Sa efter en dusch somna man latt i sangen. Sedan vid 3 var det shopping pa schemat. Vi bor riktigt centralt sa rakt over gatan lag NewYorker som blivit min nya favorit affar. Riktigt skona klader till sanslost bra priser. Jag kopte denna dag ett par skor, 2 jackor, 3 par strumpor, 1 skjorta, 1 tjocktroja och en t-shirt. Allt detta for 420 svenska kronor, riktigt nojd.
Sedan pa kvallen gick vi ut en svang. Det borjade aven sporegna sa man fick springa mellan krogarna. Men jag var sjukt trott sa drog mig hemat ratt tidigt. Johan och Tobbe stannade kvar ute ett tag till vilket jag tyckte var helt ratt.
Men nu ska jag upp och packa, Budapest nasta.
Hej sa lange!

Citat

H'a'r ska vi samla sk'o'na citat som dras under resan.

1. Allt ska dokumenteras!  Vi gor det genom att ta en hel del bilder.
2. Ar man tillrackligt snal sa gar det! Skapades av Johan i Danmark da vi lyckades pressa in 3 vaskor i ett skap for 2.


Warszawa

Igar blev det en lugn kvall da vi gick runt i natten och kollade lite andra delar av Warszawa som vi inte hade varit i. Nattlivet var helt dott pa den sidan sa vi gick tillbaka till vandrarhemmet och slog oss ned vid sallskapsrummet. Aven dar va de ode sa vi underholl oss med att spela kort resten av kvallen. Efter det drog vi tillbaka till rummet och forsokte planera lite vart vi ska ta vagen harnast. Vi har val egentligen inte kommit fram till nagot konkret annu sa far aterkomma om det.

Idag lyckades vi efter mycket om och men ta oss upp for att ata av frukosten som serverades pa vandrarhemmet. Trotta och med kladerna slarvigt padragna masade vi oss ner for trapporna till koket. Dar upptackte vi att vara tankar om en fin frukostbuffe var annat an vad verkligenheten bjod pa. Dar lag nagra torra rostbrodbitar och lite olika marmelad sorter som man kunde valja mellan framme. Men gratis ar gratis tankte vi och tryckte i oss frukosten. Matta och fortfarande lite trotta gick vi tillbaka upp pa rummet och horde hur det lat utanfor fonstret. Musik och manniskoroster hordes eka mellan betonghusen och vi fick fart ut for att se vad det var som stog pa. Val ute markte vi att det inte var nagot markvardigt alls utan bara en skola som ligger i parallell huset, som hade skolavslutning. Men nar vi anda var ute borjade vi att ga ivag mot andra hallet an det vi gick inatt. Tobias hade namligen last om ett gammalt fangelse som vi med bestamda steg borjade traska emot. Solen stekte och iden att ta pa sig en extra troja innan man gick ut var inte sa smart som man trodde. Med trojan i handen vandrade vi den otroligt langa vagen genom Warszawa. Pa kartan sag det ut att vara en kort bit men verkligheten var en annan. Efter ett bra tag var vi antligen framme och sag att man kunde ga in i det. Det var namligen numera ett museum som visade hur det sag ut under andra varldskriget. Man fick se manniskor som varit fangade, klader de haft, saker de tillverkat, brev/dikter de skrivit och mycket mycket mer. Det var riktigt intressant och vi var dar nere en bra stund innan vi drog oss darifran.
Vi passade aven pa att se en av Europas storsta begravningsplatser ocksa innan vi borjade leta upp ett bra stalle att ata mat pa. Under en lang promenad hemat sa passade vi pa att matta vara magar pa McDonalds. For 35 kr fick man en meny + plusmeny, lite annat an i Sverige de.
Val hemma mottes vi av en marklig syn. Tva duvor varav en satt i Johan sang var inne i vart rum. Nar de sag oss fick de fullfart med att flyga ut igen genom det oppna fonstret. Johan borjade i forskrackelse att leta igenom sangen pa fagelbajs som han trodde de lamnat kvar som tack. Han hittade inget sa han la sig ned och vi andra gjorde samma sak.

Efter lite vilande sa har vi nu duschat och ska val planera vidare snart vart vi ska ta vagen.

Babas ^^

Fran Berlin till Warszawa

Sista kvallen i Berlin sa at vi middag pa en italiensk restaurang innan vi gick till baxpax dar vi var kvallen innan. Dar satt vi och chilla och tog varsin ol innan de stangde. Vi valde att fortsatta kvallen ute pa stan och gick vidare till ett torg nara Alexanderplatz. Dar hittade vi ett skont stalle dar man kunde sitta ute i korgar och titta pa folk. Dar blev vi kvar resten av kvallen innan vi vandrade den langa vagen hem. For vi bodde pa helt andra sidan av Berlin sa det tog narmare en och en halv timme att ta sig hem genom natten.

Dagen efter gick vi upp och packade ihop vara grejer innan vi gick mot centralen i Berlin. Val dar passade vi pa att ata frukost pa BK i vantan pa taget mot Warszawa. Sjalva tagresan tog 5,5 timmar och vi kom fram vid 6 tiden. Da borjade letandet efter vandrarhemmet som aven denna gang gick hur smidigt som helst. Snabbt letade vi oss fram mellan Warszawas gator och kom fram till Nathans Villa Hostel. Ett sjukt fint vandrarhem med gratis frukost, redan baddade sangar och toaletter som ser ut som vilken lyxig villas som helst med dyrt kakel och frasch inredning. Det ligger aven mitt i centrala Warszawa och med bra priser. Vi duschade snabbt och gick sedan ut och letade efter ett stalle dar man kunde ata mat. Vi hittade ett stalle med vietnamesisk mat som var bland det godaste jag atit. Det var helt sjukt gott och priserna var fantastiska. Ca 70 svenska kr fick man lagga ut pa en riktigt festmaltid med en stor ol, prisvart helt klart.
Efter middagen gick over gatan till en bar och slog oss ned pa uteserveringen. Efter en till ol dar gick vi ut pa en klubb dar vi avslutade kvallen. Vi kom hem vid 1 och borjade byta om for att sova. Nar jag slangt mig ner i sangen sa hor jag hur Johan haller pa sliter i toalettens dorrhandtag. Jag marker att han inte kommer ut och gar ut och konstaterar att han ar inlast. Aven Tobbe kommer och borjar ta pa sig kladerna. Medan han drar ivag mot receptionen sa forsoker jag och Johan att fa ut honom. Vi kommer pa iden med att skruva loss dorrhandtaget och genom ett lufthal i dorren trycker vi in multiverktyget som pappa prackat pa mig innan vi akte. (Tack for det, det har verkligen kommit till anvandning). I samma veva kommer Tobbe och sager att det bara ska vara att trycka in dorren sa ska de ga. De hade tydligen haft de problemet forut men inte atgardat det. Sa efter nagra forsok sa inser vi att de inte gar. Johan skruvar da loss handtaget och skickar ut verktyget dar jag vrider om handtagshalet och dorren gick upp. Handtaget orkade vi inte bry oss om att satta tillbaka sa vi gick och la oss.

Idag vaknade vi klockan ett av ett javla liv utanfor dorren. Det var stadarna som upptackt att handtaget var borta och holl sakert pa gasta om det.
Vi kladde pa oss och gick ut for att ata frukost. Efter nastan 2 timmars letande hittade vi ett kopcentrum dar vi kopte mat. Jag blev totalagd och kopte en riktigt dalig gyrostallrik men det gick ner iaf. Efter det borjade vi ga omkring och kolla i affarer och sag priserna. Det var hur billigt som helst sa vi borjade kolla pa massa klader och 2 timmar senare gick alla ivag med nagra pasar. For min del sa blev det 3 sjukt snygga t-shirtar som jag ar riktigt nojd med.
Nu ska vi val ut och ata middag och sedan far jag se vad kvallen bjuder pa.

Polen har bara varit positivt an sa lange. Alla fordomar man hade innan har forsvunnit. Jag sammanfattar Polen foljande,

Snygga tjejer!!!!! Man vander sig fan om efter var 3e assa!
Bra priser! Allt ligger under priserna i Sverige och man far kanna sig rik.
Trevliga manniskor! De vi traffat pa har alla bemott oss bra.
Forvanansvart frasch stad i allmanhet.

Hej sa lange och ha de bra dar hemma!
Love you my family!
P.S. Alla kramar tillbaka Eva. ^^

Berlin

Nu har vi varit här i över 24 timmar och hunnit med en hel del saker.
Vi kom hit med taget kl 14.45 och började med att leta upp vart vandrarhem. Det blev en lang promenad genom staden och vi fick redan da se en hel del sevärdheter. T ex monumentet som ska hedra förintelsens offer i centrala Berlin. Efter incheckningen blev det en dusch sen ut pa stan för att äta middag. Det blev subway och steak and cheese som fick mätta magen. Maten avnjöts ute vid monumentet i solen i ett härligt lagom varmt Berlin. Sedan började en promenad genom staden som är den klart största jag varit i än sa länge. Det blev en glass vid Alexanderplatz innan vi började vandra hemat för att tagga för utgang. Vi köpte nagra öl och gick bort mot de finare kvarteren i Berlin. Där visste Johan ett schysst ställe som vi slutade pa och satt och drack lite och njöt av att vara pa resande fot. När glasen var tomma och öronen döva av allt kareokesjungande runt oss sa gick vi runt pa gatorna och sag oss omkring igen, innan vi gick hemat. Till tonerna av Magnus Uggla vinglade vi hemat i natten och la oss sedan tryggt och säkert pa vandrarhemmet.

Idag har vi ätit Kebeb och sedan varit ute i solen och klastat amerikansk fotboll och legat och chillat lite. Nu ska vi iväg och boka resa till Warzawa imorrn. Hej sa länge!
Babas önskar boysen!

Nattgibb

Sitter just nu och nattgibbar i centrala Køpenhamn. Ær extremt trøtt efter att ha gått upp 05.30 och sedan rest ner hit och så. Kvællen blev så att vi tog en øl på Olearys och gick sedan runt ett tag på stan. Efter det gick vi in på en pub mitt emot boomtown dær vi sitter nu. Ett riktigt mysigt stælle med livemusik och skøn stæmning. Efter att ha tagit en runda var så børjade klockan nærma sig tolv så vi drog oss øver torget hit. Hær har jag suttit sen dess och kanske fått totalt 10 minuters sømn så ær rætt sliten. Får se till att sova på tåget som går om 4,5 timmar. 

Nu sitter vi iaf och kollar på NHL finalen och chillar lite vid datorn. 
Ha de gott. Puss!


Danmark

Sitter just nu på ett internetcafe mitt i Køpenhamn. Vædret suger som sagt så man ær inte sugen på att gå omkring i staden just nu. Har æven gjort mitt førsta inkøp, en rød keps. Grymt snygg så ær nøjd. Vi har ætit på en pan-pizzeria dær man fick æta så mkt man ville och det utnyttjades kan man sæga :D

Planerna før kvællen ser ut som føljer:
Nu ska vi dra till en krog och dra några bira och førhoppningsvis kunna se Detroit i NHL finalen. Annars får vi vøl sitta dær så længe som møjligt och bara førsøka njuta av att vara på resande fot. Tyvær har idén med att hitta någonstans att sova gått åt pipsvængen då vi efter ett bra tags letande insett att det ær fullbokat på alla hotell i stan. Som ændå ligger inom en rimlig prisnivå. Så plan B blir som sagt krogen alternativt Inetcafe hela natten och sedan ta tåget eller førsøka få någon timmes sømn på en bænk på centralen. Væskorna ær inlåsta i værdeskåp så de ær i sækert førvar.

Ha de bra så længe! Babas


Tågluff - Ær nu framme i Danmark

Sitter just nu och skriver på ett vandrarhem i Danmark. Resan gick bra ner hit och humøret ær på topp. Vædret dæremot ær sæmst. Det spøregnar och ær hyfsat kallt. Allt vi gjort tills nu ær att leta upp vandrarhemmet och Johan har køpt en regnjacka. Snubben åker ivæg utan någon och såklart vid førsta stoppet var det sæmst væder. Så 800 danskakronor fattigare sitter vi nu och spelar lite kort. Vi håller på vænta på att de ska ge oss besked om vi kan sova hær inatt eller inte. Før det var osækert om det fanns 3 bæddar eller inte. Annars får vi væl leta vidare.
Planerna som vi hade att kolla på Carlsbergsbryggeriet sprack då de stængde før tidigt. Så vi hinner inte dit. Før tåget mot Berlin avgår 07.26 imorgon bitti.
Vi får se vad som hænder ikvæll helt enkelt. Det snackas om att slå oss ner på någon bar och bara chilla så længe som møjligt. Men vi får se som sagt.

Nu måste jag tillbaka till gruppen, ha de bra alla!
Hej!

Nu är det bara en dag kvar!

Imorrn bär det av emot europa och på centralen kommer tre småtrötta killar träffas. Tåget som vi väntar på avgår 08.21 mot Köpenhamn. Det är vårt första delmål under denna tågluff som vi nu ska ut på.
Ikväll ska det packas som en dåre och är riktigt nervös för om man skulle glömma något man behöver. Men har gjort en lista så det känns som de kommer gå bra. Har idag varit och handlat massa saker, t ex reselakan, tröjor, jeans och en uppblåsbar kudde.
Har även idag tagit den andra dosen av twinrix så nu ska jag dit om ett halvår igen och få den sista sprutan. Sedan har jag skydd mot hepatit a och b i 25 år. Det är nice det iaf.

Men ha de så bra alla hemma så länge så hörs vi av så mycket som det går.
Babas :D

Carro tar studenten

Kom just hem från stan och Jensen norras utspring. Min kusin, Caroline, tar studenten idag så var där och tog emot henne. Just nu håller hon på glider runt i staden på ett lastbilsflak. Direkt börjar minnen rullas upp framför än som att det var igår. Men det var ju faktiskt över ett år sedan, tiden har gått fort.
Men nu är jag iaf hemma några timmar innan det bär av mot Hässelby och hennes mottagning. Bör kanske börja packa lite nu medan jag har tid. För imorrn är det mycket som ska göras. Ska packa, ta spruta och fixa i ordning allt inför tågluffen. För på fredag bär det av, 08.21 går tåget mot Köpenhamn.
Men det får vi ta en annan gång.
Grattis Carro till studenten!

Hemma från Göteborg

Ja, nu är jag hemma från Göteborg igen och kommer nog inte orka berätta så överdrivet mycket om vad som hände där nere. Det var en helt underbar helg med laget som vanligt. Vi kom ner på torsdagen efter en 7 h lång bussresa sen blev det middag och på kvällen så spelade vi lite fotboll. Efter det lämnade jag gänget en stund och träffade Sara.
Efter det så gick jag och laget runt på stan i natten och checkade läget.
På fredagen så kom Jesper ner tidigt och efter ett tag blev det frukost på sub. Sen vidare och handla lite och sedan fotbollsträning. Det var en skjut rolig träning då vi körde den som man gjorde som p12a med seriösa övningar.
Sen blev det systemet och sedan var det bara att äta middag och tagga utgång. Vi gick till Chez som blivit som ett stammisställe när vi är i Gbg. Billigt och rätt skönt chillställe. Även denna kväll stack jag iväg en stund och va med Sara.
Lördagen så hade vi fotbollsmatcher där vi som vanligt bara inte kan vinna i Gbg. Har blivit noll vinster på tre år så vi får nog börja ändra målsättning från att vinna hela korpiaden till att iaf vinna en match.
Efter att vi åkt ut så skyndade vi oss hem för att se på Sverige - Danmark som också sluta i en förlust för Sverige. Sedan så väntade lite ölspel och sedan utgång. Dock blev det ingen riktigt sådan för mig utan jag spenderade hela kvällen med att gå fram och tillbaka genom gbg och de två gängen vi "delade" upp oss i. En riktigt tråkig kväll som jag kunde ha gjort betydligt roligare bara jag inte velat så mkt.
Under natten så bokade vi flygresa hem jag, Linus, Jerre, Anders och Mini. Så vid 11.20 på söndagen gick vårt plan. Så det blev en tidig morgon med lite städning och packning innan man kom hem till Stockholm igen. Måste även ge en extra tanke till Tobbe som inte alls va med på noterna vad det gäller att boka flyg hem så han fick stanna ett dygn till.
Hoppas du hade en bra kväll iaf.
Tack alla Snapprar för ännu en rolig Göteborgsresa. <3

dagen

Jobbat idag bara sen chillat hemma. Men måste bara visa min söta bas otroligt fula solbränna. Kan nog spikat ta en plats bland de fulaste brännorna. Näst efter den jag hade efter cyklat en hel dag men cykelhandskar och hade vita händer med en liten brun prick på efter spännet.
Här är den iaf:


Man ser hur det har gått ner efter piketröjan :D
Tack för du bjöd på den Henke.
ha de

RSS 2.0