En vecka sen sist

och det har hunnit hända en massa saker sen sist.

I måndags var jag och Jonas i väsjöbacken igen och åkte snowboard / skidor. Grymt roligt att den mannen har fastnat för att åka skidor igen. För det är grymt kul att få med sig honom ut i backen. Sen i tisdags så tränade jag. Ett roligt pass där man fick träffa på massa nytt folk som jag inte tränat med innan. Sen onsdagen så var det tänkt att det skulle bastas men blev aldrig av så blev en chillkväll med datan. Torsdagen var det träningsdags igen och nu med Jonathan som även hade tävling i helgen. Hur det gick vet jag faktiskt inte. Fredag blev det ett snack med chefen efter jobbet om framtida jobb efter min provanställningstid. Den tar slut nu i slutet av april och en lågkonjuktur är ju här så han vågade inte binda mig. Men jag ska ju plugga i höst, sökte btw in till basåret i fredags också, vilket han inte visste om. Så efter mötet hade vi kommit fram till att vi ska försöka få det till att jag är anställd en månad till, alltså maj ut, vilket var min plan från början. Faller de bitarna på plats så kommer jag bli väldigt nöjd. I lördags så åkte jag, Jonas, Chiparo och Burdiizz till Romme. 07.00 avgick bussen från city terminalen så blev en tidig morgon. På vägen upp så spenderades tiden med sova, kolla på film, musik och bull ätning. Väl framme så var det att snabbt byta om som gällde och sedan bar det av ut i backen. Chiparo och Burdiizz på sina för dagen nyköte brädor och även jag på bräda sen Jonas på skidor. Dagen flöt på och lunchen blev två prisvärda hamburgare i backen. Det snöade hur mycket som helst så vädret var väl inte toppen men inga sura miner för det inte. Men vid tvåtiden inträffade en olycka, efter ett hopp så ramlade chipz och gjorde illa axeln. Så en skoterfärd och en stund på sjukstugan senare kunde de konstatera att nyckelbenet var av. Slutåkt? jo för chippen var det de men vi andra körde på. Måste även få skryta lite med att jag nu tar mig ned utan problem i rommes alla svarta backar med brädan. Efter bara ha åkt 5 ggr. Sjukt stolt :D
Vid kvart i 4 så packades utrustningen ihop och bussen rullade hemåt halvtimmen senare. Trots olyckan så tycker jag att det var en otroligt rolig dag i backen. Så sjukt skönt gäng att åka med de där.
På kvällen sen var det fest hemma hos Simon med lite skälby/barkarby och nyköping folk. Blev kvar sist och satt och snackade med Simon och Emelie innan jag också begav mig hemåt efter att ha varit vaken i närmare 24 timmar.

Tack alla för en bra dag :D

Ikväll kanske det ska bastas igen men det återstår att se, hej så länge.

Här är lite bilder från lördagen:







Helgen

 Fredag blev det utgång med TF, Tisjö och Danne. Även Calle och Bella dök upp under kvällen. Vi började hemma hos TF och drog snabbt i oss någon öl innan vi stack vidare in till Kungsholmen och Dannes lya. Där fortsatte vi med yttligare ett snabbt förkrök och sedan satte vi oss på bussen och åkte mot medis. Krogen vi gick på hette 54. Va ett schysst ställe och skön lokal men åldrarna va lite högre än vad vi va. Efter krogen så gick med Danne och lämna av honom och sedan blev det lite fyllekäk på donken. Det avslutade kvällen innan vi åkte hem med tuben.

Lördag vaknade jag kl 3 och insåg att dagen nästan var förbi. Men jag hann ändå förbi vällingby en snabbis med Simon. Vi strosa runt och kolla på kläder en stund innan middagen. Sedan på kvällen blev det chillkrök hos Fredrik med Simon, Robert och Johanna. Blev en rolig prommenad hem sen där vi passera en fjortisfest bl a.

Söndag gick jag upp vid ottan för att ta mig ut till Täby. Pappa var med och vår deal var att han körde om jag betala inträde vilket jag tyckte lät bra. Planen var att åka till Täby för att kolla på Jonas som skulle tävla i kickboxning. Det var hans första match och var grymt roligt att se. Tyvär slutade det inte så bra utan blev en förlust för Jonas men en bra insats av honom iaf. Roligaste under matchen var nästan att se Sussie coacha jonas. Tror hon stog och boxade mer utanför ringer än vad de andra gjorde i. Även kommentaren "FÖR I HELVETE" väckte en del skratt i publiken.

Här följer några bilder från dagen:






Helg igen

Va fort veckorna tickar på, redan fredag igen och ännu en helg står för dörren. Den här veckan har varit bra. En snabb sammanfattning av veckan:
Måndag var jag och jobba och sen på kvällen gick jag en lång runda med Simon och Robert och snacka. Vi gick till Tippen och tillbaka, Sen hem till mig och avslutade dagen med en bastusession.

Tisdag efter jobbet så kände jag att det var länge sen jag var och träna så stack iväg till Odenplan och tränade lite kickboxning. Jonas, tränaren jag jobbade hos, ska tävla på söndag så körde lite träning avsides med honom. Det känns som han är i ruskigt bra form så ska bli grymt kul att se hans match på söndag.

Onsdagen så stack jag och Simon efter middagen först till Outlet och kolla på kläder. Simon hade tänkt köpa jeans så han kollade efter det. Själv var jag på jakt efter några t-shirtar, kan man aldrig ha för mycket utav. Efter att ha varit i några butiker där åkte vi vidare till Kista c och kollade runt. Där köpte jag en t-shirt iaf och Simon ett linne. Var nice att va ute och leta kläder igen, gör inte det så ofta längre. Lat? Jo kanske de xD

Torsdag var det träning igen som stog på programmet. Sparringträning med Jonathan och det var en grymt skön träning igår. Lite fys och lite teknik och lite sparring var en bra kombo igår.

Fredag jobb sen lite lök på firman. Ikväll ska jag vara med TF. Var sjukt länge sen man såg den parveln. Ska bli gött som fan. Så det lär väl bli utgång ikväll.

Ses i dimman osv.


Hank!


Snowboard och match

Jonas och jag bestämde till slut att åka under eftermiddagen för att betala lite mindre. Så vid tvåtiden kom vi fram till väsjöbacken. Så med brädan under min arm och skidorna på Jonas axel gick vi den sista biten från parkeringen fram till backen och köpte liftkort. Så 130 kr fattigare satte jag mig och spännde på den nyinköpta snowboarden. Med nervösa framhasande steg tog jag mig fram till liften och hoppades på att den skulle ta mig hela vägen upp. Vilket den också gjorde, sjukt nöjd att det började så bra. Det fortsatte även att gå bra och ramla väl egentligen bara två gånger efter jag försökt mig på att hoppa lite. Efter omkring två timmars åkning så bestämde sig jag och Jonas för att sätta oss i backen och fika. Så sagt och gjort, vi slog oss ner i en snödriva på baksidan och tittade ut över stockholm med varsin kopp kaffe och några mackor.
Sedan fortsatte vi åka tills de stängde vid sex. Var sjukt roligt att va uppe på brädan och den va så grymt mycket skönare än hyrbrädan. Min reagerade direkt på fotrörelserna vilket den andra inte gjorde utan tog lite mer tid på sig. Nej det var helt underbart. Sen var det också roligt att åka med Jonas som jag inte åkt skidor med på många år. Säkert 3 - 4 år sedan sist. Så var underbart roligt. Tack för en härlig dag Jonas! :D


Jag


Joli :D


Efter åkning var det full fart hem som gällde. 19.20 var det avspark så hade rätt ont om tid. Väl hemma så bytte jag bara om och packade ner matchgrejer och stack iväg till Helenelund. Väl där fick jag höra att vi inte skulle bli så många som spelade denna match. Endast en avbytare satt på sidan när Sune blåste igång matchen. Matchen kan sammanfattas med två saker. En bra början, dålig mitt och bra avslutning av matchen. Även om bra inte innebär så mycket mål så var det iaf en krigarinställning trots de trötta benen. Den andra saken var BESVIKELSE! Måste säga att jag är så fruktansvärt besviken på spelarna i BS som inte dök upp under gårdagens match. Att prioritera andra, i mina ögon, betydligt mindre viktiga saker eller att säga att man blev trött efter middagen. För mig är inte det en ursäkt. De flesta av spelarna där var redan trötta de också efter en diverse olika saker. Att man sviker alla andra med en sådan kommentar är fullständigt oförståligt för mig. Nej hoppas på en bättring inför utesäsongen!!!!
Matchen för er som undrar slutade med förnedrande 8 - 2. Vilket var rättvist då vi inte orkade matchen igenom. De spelade väldigt fin fotboll i Snickers Lickers. Själv stog jag för en assist och målen addresserades Linus i båda fallen.

Det var allt för mig så länge. Hej!

Idag

Idag har jag planerat att åka med Jonas till Väsjöbacken och provåka brädan. Så blir ingen träning för mig idag heller. Men det ska bli så jävla roligt att åka snowboard, sjukt taggad. Nu väntar jag bara på att Jonas ska göra sig klar sen bär det av mot backen. Men som många säkert vet så är inte Jonas den snabba typen och kommer säkert få sitta här ett par timmar till.

Ikväll har jag också säsongens sista inomhusmatch i korpen och vi möter de vi inledde säsongen mot, alltså Snickers Lickers. Vi förlorade senast men ikväll ska det vara ändring på det. Jag ska iaf göra allt som står i min makt för att se till att de inte blir så.

Men tack och hej så länge så hörs vi. Babas

Melodifestival

Katastrof! Det är det enda ordet jag har i huvudet efter gårdagens skräll. En låt jag knappt visste var med gick och vann hela skiten före en ännu sämre Caroline af Ugglas.
Malena Ernman heter gårdagens vinnare och sjöng en låt som inte faller mig i smaken alls. Jag förstår inte hur svenska folket tänker när man ringer in på en sådan låt. För mig fanns det bara en vinnare i årets mfestival och det var Alcazar med Stay the Night. Grym låt måste jag säga. Nej total besvikelse är det jag känner idag. Sista gången man ser den här skiten? Trolitvis inte eftersom jag varje år säger att det här är sista gången jag ser på melodifestivalen för att fel låt ALLTID vinner. Men men kommer säkert sluta med att man sitter där nästa år igen och hoppas på att det här är det bra året.


Ny bräda :D:D:D

Dagen började med att jag satt med mamma och löste melodikrysset och åt frukost. Efter det gjorde jag mig i ordning och hoppa in i bilen och hämta Jonas. Sedan körde vi till barkarby station och tog tåget in till stan. Sedan var det OneOff som gällde där jag köpte en snowboard. Som sagt har jag varit väldigt sugen på en snowboard efter Idre så idag gjorde jag slag i saken. Vi tog hjälp av en kunnig kille och fick en bra bräda efter hur jag ska använda den. Den är grymt nice och kan inte vänta innan jag får använda den. Ska kanske till Väsjö imorrn med Jonas så man får provåka den. :D
Medan de satte fast bindningarna gick jag och Jonas runt i stan och hamna på stadium och köpte ett par snowboardboots också. Så då var hela kittet komplett och vi gick och tog en snabb fika på donken. ;) Två glassar senare var återigen påväg mot OneOff och hämta brädan innan vi tog tåget hem igen.
Så tack för du följde med Jonas var grymt kul!

Igår så var jag hemma hos Jonas. Vi började med att dra till lilla rött och köpa pizza innan vi åkte hem till honom och käka. Under tiden vi sitter och äter kom Simon och Niklas förbi så stanna de och snacka med oss. Fick även se och provsitta Jonas nya soffa som han ska ha i stugan som han slitit ett bra tag med. Den är på sluttampen nu och kommer bli riktigt nice där inne när det är klart.

Här är iaf bilder på brädan och skorna:D vad tycks? ;)



OneSwarm

Läste idag på aftonbladets hemsida om det nya fildelningsverktyget, OneSwarm. Det erbjuder anonymitet och är ett lagligt sätt att fildela på. "Användaren kopplar enbart upp sig mot tillförlitliga vänner, som i sin tur är uppkopplade mot sina övriga vänner. Resultatet blir ett nätverk som låter användarna fildela utan att avslöja för omvärlden vilka filer de delar ut eller laddar hem. Det blir mycket svårt för utomstående att övervaka den enskilde användaren."

Detta verkar grymt då den nya lagen (internationella antipiratavtalet ACTA) som diskuteras i EU kommer bli helt värdelös och inte ha någon funktion på den nya tekniken. Det är då som sagt ett lagligt sätt att fildela på.
Har själv inte testat det här och skulle gärna vilja hitta deras hemsida för att se hur det är. Om någon har den så länka gärna!

http://www.aftonbladet.se/debatt/article4612100.ab

Hej så länge!

10/3

Fan va det har snöat idag. Från nästan ingen snö alls kvar igår, med vårkänslorna påväg i kroppen, till idag med en bra massa snö. Känns som en riktig decemberdag i lapplandsskogen. Men nu börjar faktiskt jag t o m bli lite less på snön. Sugen på vår och värme så man kan gå till jobb etc i t-shirt. Mmh det skulle sitta fint asså! 

Matchen som spelades i söndags förlorade vi med 8 - 3. Det finns väl inte mycket mer att säga än att de är otroligt bra. Men vi gjorde iaf en förbättring jämfört med förra året då resultatet skrevs 9 - 3. Inga mål från min sida heller. Men tycker ändå att alla kämpade bra och kriga på. Vi får vända på steken i sista matchen för den här säsongen, inomhus.  

Igår var en vanlig måndag, jobb sen hem och åt. Sedan satte man sig i bilen och körde till träningen. Var sparringträning hela passet med Jonas. Var ett roligt pass men det är rätt jobbigt att sparras hela passet.

Idag har jag jobbat sen nu sitter jag och väntar för att se om jag ska till TF eller om det inte blir så. Hur som haver så blir det lite TV för min del. Hej så länge!

Läkarundersökningen

Åkte förbi duvbo och hämta Kim, Johan och TB sen åkte vi till Odenplan och läkaren. Efter en riktigt lång tids väntan fick vi alla göra våra undersökningar och det gick bra. Så efter det var vi sjukt hungriga så stack och åt. Det blev pasta carbonara för min del. Galet gott var det iaf och satte sig klockrent på plats innan vi drog vidare till träningen. Idag var det träning med Aron och som vanligt galet bra teknik träningar. Man får alltid sjukt mycket bra tips och övningar. Efter passet åkte jag hem och åt och det är där jag är nu. Taggar till som fan inför matchen mot F12 som ska spelas om dryga timmen.
Men ska packa väskan nu. Ha det bra alla!


Vilken helg

Den här helgen har varit grym. I fredags var jag på krogen med massa från gamla klassen och kickboxningen. Det började med förkrök hemma hos Andreas där alla taggade satan. Sen vid kvart över 8 drog vi in mot stan för att gå på modevisning på Royal Garden. Det var Andreas flickvän och några av hennes kompisar som varit med och annordnat den. Själv såg jag inte så himla mycket av det de visa för att det var mycket folk och svårt att se riktigt bra från min plats. Sen under kvällen träffade jag även på två av tjejerna som var med på kryssningen, som jag åkte på innan nyår. Var kul att prata lite med de också. Hemvägen spenderades ensam på tuben som tur var hade jag Sara som pratade med mig hela vägen hem. :)

Under lördagen så åkte jag med SImon till Kista och shoppade lite blev bara en T-shirt där. Han köpte däremot en grymt snygg tröja,
 
Samtidigt för skojs skull testade han ett par lila jeans. Det var det fulaste plagget jag sett nästan. Vem fan köper lila jeans som kille?..
Aja nog om det, efter kista så drog vi förbi outlet där jag skulle försöka hitta ett par skor. Men det blev inga skor så fick nöja mig med en ny mössa istället.
Kvällen spenderades hemma hos mig med Simon kollandes på melodifestivalen och en film. Samtidigt svullades det rulltårta och muffins. Gott :D

Idag ska jag iaf på läkarmottagning kl. 14.00 sedan direkt efter det är det träning. När träningen är slut ska man hem och äta och tagga till inför matchen som jag ska spela 20.40 ikväll. Vi ska möta serieledarna så nu är det bara full fokus som gäller!
Ha en fortsatt bra helg allihop! Puss :D

Idre veckan!



Uppresan gjorde jag på lördagen tillsammans med min kusins familj eftersom min familj redan åkt upp på fredagen. Själv har man ju ett jobb att sköta så fick ta mig upp en dag senare. Uppresan tog en jävla tid då vi satt i bilkö i tvåtimmar. Så istället för 6 h upp tog det 8. Men vi hade iaf dator och ipod att titta på filmer och leka med så tiden rulla på rätt fort ändå. När vi kom upp dissade jag och Chippen melodifestivalen och drog istället till backen för att spana in parken som då såg riktigt nice ut.

Dagen efter kom vi ut och upptäckte att så inte riktigt var fallet. Trots en stor startkulle räckte inte farten för att ta sig över hoppen så blev bara hopp på andra hoppet i slingan vilket gjorde det ganska mycket tråkigare. Men nog om det. Bara jag som tar ut min besvikelse här.

    

Dessa söta gossar kom upp på söndagskvällen så på måndagen fick man även spendera tid i backen med de. Grymt roligt.

Efter att ha åkt chocken igen under måndagen så tappade jag lite gnistan för skidor då allt kändes för enkelt. Ville ha lite utmaning i backen och inte bara glida runt resten av veckan så kom att tänka på att jag aldrig åkt snowboard. Så på tisdagen kom alla även överens om att vi skulle åka snowboard. Sagt och gjort, alla hyrde varsin bräda och för samtliga utom Chippen var det första gången. Gick jävligt knackigt innan lunch men sedan kom man mer och mer in i det.


Denna sak fastnade jag för direkt och fy fan va roligt och skönt det var att glida fram på brädan. Mycket skönare att bara åka omkring på bräda än på skidor imo. Känslan är helt annorlunda.
Iaf på kvällen så var det bowling som gällde, seger fick jag och chiparo dela på. Båda hade en massa oräknade poäng när spelet lades ner så man fick inte reda på hur det gick. Men det spelar ingen större roll, var bara roligt att det gick bättre än vanligt.

På onsdagen så var det skidor hela dagen, sen på kvällen kom kusinen med familj upp till vår stuga. Det bjöds på våfflor och sedan var det lite spel. Efter det följde jag med de tillbaka för att sedan gå ut på nattklubben där med Johan. Var roligt att bara sitta och snacka och kolla på alla fyllons tama försök att få ett sällskap för natten. Även alla snygga tjejer som kommit dit var en fröjd för ögat.


På torsdagen fyllde Annika år så det firades med att Tobbe bjöd på resturang. Riktigt smarrigt var det och grymt kul att umgås med alla. Efter maten gjorde vi ett tamt försök att gå upp till toppen. Med bara några hundra meter kvar gav alla upp och istället drog vi ner igen.


På fredagen var jag och Chiparo sjukt sugna på att hyra bräda igen så vi gjorde slag i saken och hyrde yttligare en dag.


Den här dagen var det ännu roligare med bra väder och jag klev upp flera steg i min åkning och gjorde inte många vurpor under den dagen. Riktigt stolt så ni får ta hur jag skryter. ;)



Sista dagen var jag tillbaka på skidor och åkte runt mycket med pappa som jag inte gjorde under veckan. Därför att jag varit med Chiparo som åkte hem på lördagen.


På söndagen var det iaf dags för oss att dra oss hemåt. Resan gick bra osv.
Men ett stort tack alla som var med och bidrog till en så lyckad vecka! :D Ha de guld!!


Hemma igen

Ja nu är man hemma i stockholm igen. Har varit en riktigt rolig vecka med alla inblandade. Har varken ork eller motivation att skriva om veckan som varit idag. Så räkna med några längre inlägg i veckan om dagarna i Idre. Har denna gång både åkt skidor och även prövat på snowboard i två dagar vilket fångade mig totalt. Fan va roligt det var, ska nog bli ett brädinköp i vår. Men som sagt kommer det mer om veckan senare.

Börjar iaf med att lägga upp veckans bild i mina ögon!

RSS 2.0