Idre idag!

Det tog mig ungefär en timmes snooze för att komma upp ur sängen idag. Är riktigt trött måste jag säga, men då kanske man kan sova i bilen iaf. För idag bär det av mot Idre. Ska bli grymt som jag tjatat om här, riktigt sugen nu. Sen såklart lagom till man ska åka så börjar det storsnöa här hemma också. Men det är väl trevligt för er alla som ska va kvar hemma under v 9. ;)

Igårkväll va grym. Va hemma hos Tisjö med lite folk. Det blev bastu och hottub ute, helt sjukt nice! Vill också ha en sådan. Tyvär var jag tvungen att dra mig hemåt rätt tidigt för Jonas skulle upp och jobba. Så att få skjuts kändes inte helt fel istället för att gå hem i kylan. Nej tack alla som var med för en lyckad kväll!

Måste bara avsluta med veckans kommentar som Erken stog för. "Vad hette din admin? Nej, jag mena tränare!" Haha större datanörd får man leta efter.

Nej nu ska jag lägga in lite filmer på Ipoden innan jag sticker upp. Ha de bra alla! Hörs om en vecka, Hej!


1 dag kvar

Imorrn är det dags att sätta sig i bilen och åka mot Idre. Ska bli så grymt nice, längtat ett tag om man säger så.
Mina föräldrar och syrran åkte idag så fick ett mms och det är fan hur mycket snö som helst där uppe. Stackars pappa som måste skotta. Vi lånar en stuga av mormors bästa kompis så inte bara glida fram till huset som när man hyr på anläggningen utan där ska de skottas.

Ikväll ska jag va med Jonas och TISJÖ!! :D:D Inte träffat honom på sjukt länge så ska bli gött. Men nu är det dags för lite mat. Hörs sen :D


3 dagar kvar till Idre!

Som sagt, mer än halva veckan har gått och nu återstår det 3 dagar tills jag sätter mig brevid Chiparo i baksätet påväg upp mot Idre. Ska bli så jävla roligt. Johan och hans familj ska också upp så blir samma gäng som förra året. Jag är så sjukt taggad, 7 dagars skidåkning ska inte bli helt fel om man säger så.

Idag har jag jobbat sen hem och åt sedan till Odenplan och träna. var grymt sliten efter måndagspasset men det gick bra ändå. Pratade lite med Janna som ska köra sin första tävling på lördag så lycka till till henne och även Johan och Kim,
Synd att man inte kan va med och kolla vore skoj men som jag sa sitter jag i en bil då.
Pratade även med Micke (dagens tränare) om att skaffa tävlingslicens så det ska bli nice. Lite läkartester som måste göras bara. Blir sugen när alla håller på tagga till som fan. Lite mer träning först bara, sen så.

Men men på återseende alla.
Puss

100e matchen och seger!

Ja det började ju med kickboxningsträning. Kom dit kvart över 3 en kvart innan det skulle börja. Helt ensam i hela lokalen och inte för än 35 trilla folk in. Sen var det backlöpning som gällde i parkeringsgaraget. Det var betydligt jobbigare än jag trott. Sedan var det träning med Sussie och ett teknikpass. Det passade mig bra eftersom att jag direkt efter träningen skulle iväg och spela match. Träningen gick bra och det var skönt att slipa lite på detaljerna. Sussie ser ju allt man gör fel asså, helt otrolig. Sen var även pappa åskådare för dagen så man skulle ju visa lite extra. Efter det åkte vi till shell åt en korv sen vidare till Helenelund och jubileumsmatchen. Kom dit och träffade på hela laget, bytte om och satt och snacka ett tag. Sen bar det av upp för trapporna mot hallen och Black Snappers 100e match. Inget annat än seger fanns i huvudet och det märktes på spelarna att de va taggade. Matchen drog igång och snappers spel bestog nästan bara av långbollar, inget vidare lyckat direkt. Men efter bra många missade chanser så slår Tobbe upp bollen mot deras mål och målvakten springer ut och ska rensa och lyckas skjuta på en egen spelare och in i mål. Andra målet var det Jerre som sköt på Tobbe och in i mål. Matchen slutade 2 - 1 och man måste säga att efter alla dessa målchanser vi hade så kunde det slutat betydligt bättre. Men en seger är en seger och det var skönt att få dra fram Pommac-flaskan ur väskan och fira med.
Det var slutet på en lyckad helg

Men dags att sova! Ha de bra alla!

Lyckad Kväll

"Hur fan hamna jag vid Mariatorget?"

Allt började med lite trötta sms vid 4a tiden mellan mig, Johan och Tobbe. Hur skulle vi göra ikväll, tillslut enades vi om att börja på Pergula i Jakan med några öl. Detta eftersom Simon för kvällen arbetade som bartender där. Måste säga att hans drinkar är så jävla goda! Så efter några timmar på PGs med livemusik och prat så drog vi vidare mot Fridhemsplan och biljardpalatset. Vi kom in och fick bord direkt att spela på så vi satte igång direkt. Tobbe vann 2 ggr och Johan 1. Själv är jag helt talanglös på biljard och fick nöja mig med 2 andraplatser iaf. Efter spelandet så drog vi och satte oss vid ett bord och prata om allt möjligt. Mycket om tågluffen som planeras inför sommaren. Så vid 2 tiden började det kurra i magen och fyllekäk på Donken var ett måste. 2 cheeseburgare, en stor pommes och en vatten senare skulle det bära av hemåt. Vi gick till tuben och såg att tåget mot Hässelby strand gick om 22 min. Tobbe skulle däremot mot stan så vi åkte med honom och mötte vårat tåg. Vi klev av vid Hötorget och väntade på våran och sedan börja de roliga smsen från Tobbe. Han hade tydligen åkt förbi centralen till Gamla stan och tänkt att nu är det bara en station kvar. Sedan kom han till slussen och fatta att han åkt för långt. Klev av och såg ett tåg på andra sidan perrongen och sprang över. Det var röda linjen och tillslut stog han på Mariatorget. Men hörde sen att även han lyckades hitta hem efter mycket om och men. På våran tub däremot så satt det en skåning brevid oss och föreläste för oss hur man raggar upp tjejer. Enligt honom var det bara att gå fram och säga att man tyckte de såg bra ut och sen gick det bra ibland och dåligt ibland. Skön kille iaf.

Idag är det matchdag men innan det träning halv 4 så det är vad jag ska sysselsätta mig med. Ledsen Jenny för att det inte blev någon skidåkning, ber om ursäkt för det. Men det är en stor dag idag dessutom. Black Snappers 100e match i historien. Så ska se till att det blir en storseger ikväll.


Fredagkväll

Jag spenderade kvällen hemma hos Jonas med Therese, Nattis, Peter och Madde. Hade inte träffat Jonas på hela året så var riktigt roligt att få se honom igen. Tog några bira och satt och snackade mest, skönt tyckte jag som var rätt slut efter en lång arbetsvecka. Nej det var riktigt gött att hänga lite med Jonas igen efter det sjukt lång tid.

Idag vet jag inte heller vad som står på schemat. Hade tänkt åka skidor i Bruket men fick inte med mig någon och nu börjar klockan ticka iväg så nej, inge skidor idag. Får helt enkelt vänta och se vad som dyker upp.
Ha de bra alla. Babas!

Veckan

Måndag: Tillbaka igen efter sjukdomen och nu var det även första dagen på ett helt nytt bygge för mig, nämligen Paradiset. Det ligger i statshagen och kommer bli ett köpcentrum och kontor, riktigt stort ställe. På kvällen kom jag hem och tog det lugnt bara och spendera mycket tid framför datorn.

Tisdag: Arbete som vanligt och sedan var det fullt fart hem som gällde. Skulle under kvällen hämta upp min kusin i stan, som varit och åkt skidor med klassen. Då hans föräldrar inte kunde så blev det som ett litet extraknäck som taxi för min del. Hade fått höra att bussen skulle anlända på kungsholmen 19.00 så 20 över 6 rullade bilen från Skälby. Man vill ju ändå inte komma försent. Kör in i lugn och ro, inte mycket bilar in mot stan däremot tvärnit hemåt. Skönt tänker jag att man inte behöver köa. 19.48 kollar jag snabbt mobilen för att se om jag fått något samtal. Nej, inget samtal däremot ett sms där det står "Shoo, bussen paja, så kommer typ komma fram 20.45." Efter en del svordomar för mig själv och tankar på att det blev en rolig tisdag tänker jag på att polarna på kickboxningen har träning nu. Så åker dit och tittar på träningen fram till 8. Efter det var det bara att vänta och vid 9 ser jag honom äntligen och hjälper honom att lägga in grejerna i bilen. Fick iaf lite pengar för det så det var nice. Mat i 2 dagar, underbart.

Onsdag: Jobb, ja svårtippat, nej! Så var även denna dag. Mot slutet av arbetsdagen ringde Martin och fråga om jag ville åka med honom i Bruket och spikat man var på. Så så blev det, fort hem och åt, sedan kom Martin och kvarten senare stog man där med skidorna på fötterna och köpte ett liftkort. Sedan var det full fart upp och ned för backen. Är aldrig mycket folk i bruket men just ikväll var det tävling så mer folk än vanligt men ändå ingen kö. Älskar Bruket för det där med att man inte behöver köa för det är så sjukt tråkigt. Vi trodde att liftarna skulle stänga 9 men tack vare tävlingen åkte vi på till kvart över 10. Sen träffade jag även på mina gudföräldrars barn Sara som berätta att Leif stod i fiket så vi stack dit och hälsade på honom. Lite fika hann även slinka ner innan man var ute i backen igen. Lyckad kväll måste jag säga.


Torsdag: Äntligen! Så gick tankarna när jag till slut kunde börja träna igen efter 2, 5 veckors uppehåll. Träning med Jonathan Gromark var det idag och det betyder mycket sparring och sparringövningar. Var en riktigt rolig träning och jag kände att jag hängde med bra trots att jag varit borta ett tag. Efter träningen passade jag även på att väga mig och nu stannade vågen på 80,3 kilo. Inte otippat då jag börjat äta ordentligt efter sjukdomen. Så det var skönt att känna att man ändå håller sig till lägre viktklasser. Nöjd med att jag inte väger 86,6 längre.

Fredag: Sista arbetsdagen för veckan och det var grymt skönt. Var en skön arbetsdag då vi stack lite tidigare till firman för att skriva tid. Hade inte gjort det på 3 veckor så var en del pappersarbete att göra med alla dessa servicerapporter. Ikväll har jag inte planerat något. Simon ska jobba som bartender på PG's, lycka till Simon. Sugen på att åka dit men har ingen med mig så får se. Ingen som har lust? :D

En annan kul grej var att de ringde mamma från Lugna Favoriter idag då min faster skickat in och beskrivit mamma som en underbar svägerska osv. De vann första pris då som var en spa weekend för de två med allt vad de innebär. De kan välja på en massa platser i Sverige. Grattis :D

Aja trevlig helg allesammans. Hej!


Frisk igen

Har inte skrivit under sjuk tiden för har inte haft något humör för det. Men nu känner jag mig helt frisk igen så det är grymt skönt. Har däremot inte varit ute sen förra fredagen, men känner inte heller för att gå ut i detta skitväder. Snöslask.. fan vad jag hatar det. De flesta som känner mig vet att jag älskar snö och allt vad det innebär med skidåkning osv men slask fy fan. Slask gör mig bara deppig då dels snön håller på försvinna och sen är det så jävla jobbigt att röra sig i. Bara skvätter omkring än. Nej ska se till att komma ut i backen på tisdag och åka lite skidor innan det är försent.
Har däremot varit lite duktig igår och fått upp min hylla på rummet som jag fick i julklapp. Tack till pappa som var med och fixa så att allt blev bra.

Ikväll ska jag bara va hemma och vila upp mig en sista dag innan jag återgår till livet igen. Måste träna igen, saknar kickboxningen nu. Är mer taggad nu efter jag gått ner 7 kilo under sjuktiden och väger nu 77 kilo.
På tal om ikväll så är det ju melodifestivalen och det får man ju ta och se då. Inte en suck om vem som kommer vinna och bryr mig väl inte så mycket om det just nu heller. Sverige kommer ändå aldrig mer att vinna det i Europa. Men för att tippa någon så tror jag Shirley Clamp vinner ikväll.

Imorgon så har jag fotbollsmatch mot Huga. Ska spela för nu har jag varit borta för länge. Ska bli så sjukt roligt att vara tillbaka. Vi ska även bestämma vilka nya tröjor vi ska köpa till laget. Jag och Tobbe ska göra allt vi kan för att få de orangea. :D Tycker det verkar sjukt snyggt. Ryktet säger även att Martin vår målvakt köpt en ny tröja som ska va rosa. Haha vilket lag vi får. Hoppas den kommit så den används redan imorgon kväll.

Men nu är jag back in buiss iaf så ni vet. Ingen mer veckoväntan för er. Ha det bra alla.
Hej!

Influensa

Jag har inte skrivit på ett tag då jag sen i fredags kväll varit sängliggande med influensa. Först idag jag orkat resa mig upp ur sängen egentligen. Har haft feber och grym huvudvärk så har bara legat och försökt sova bort tiden. Hoppas ni andra har det bättre än vad jag har det iaf.
Hej så länge

RSS 2.0