LCHF

Jag började nu i helgen med LCHF (Low carb high fat) för att gå ner i vikt. Allt började med att jag var och kollade på mina polare från kickboxning som tävlade i all style open nu i helgen. För min klubb gick det väl sådär, första gången alla tävlade och två av fem gick vidare till andra omgången där de sedan åkte ut.
Men själv blev väldigt sugen själv när jag tittade på och insåg att jag måste gå ner några kilo för att inte behöva möta de största biffarna. Så jag började prata runt med folk i klubben och fick lite olika tips om hur man skulle äta och motionera. Nu har jag sagt till mig själv att jag ska köra på det här och har nu börjat med en morgon promenad på 30 min innan frukost sen köra minst 3 KB pass i veckan. I maten har jag plockat bort all föda som innehåller mer än 5 g per 100 g kolhydrater och äter istället mer feta produkter. Så som vanlig filmjölk med frukt till frukost och sedan bara kött, fisk, kyckling, såser och sallad till övriga måltider.
Jag börjar resan neråt bland kilona på 86,6 kg och siktar på 79 kg. Men jag ska köra för fullt på det här och ni ska få höra hur det har gått för mig längs vägen.

Men nu är det dags att sova, klockan står på 05.00 imorgon.
Sov gott.

Babas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0