Maggan 09

All text är tagen från http://jeeeper.blogg.se/

Maggan!

Uppladdning med Sällskapsresan, Fröberg somnar, Arlanda 04:00, avfärd 05:55, Fröberg somnar (och alla andra för den delen också), Gin och Tonic, Lock för öronen, Flemmans väska är röd fast ändå långt ifrån, där är den ju, men fan den har ju åkt runt 39 varv. Bussfärd, Vilken slående utsikt. Baby Baby!, Poolen, Öl, Long Chicken på BK, vatten, Öl igen, fotboll. Newcastle & Arsenal, mer öl, siesta, Var är Flemman? Seeegt. Middag, Förning, KICKS till Fröberg!, Klagomål, mer sprit, ölspel, shotspel, Snappersk roulette, utgång, E4:an, Norskar, Flemman minglar, Alex, Alex, Alex, Engelsk pub, va ere för musik?, 1-0 Fröberg. Hyfsat tidig hemgång. Fröberg somnar (troligtvis), Godnatt!
Frukost, Poolen, rundgång, Steakhouse på BK, Fröberg ska ha Big King XXL men får en svettig liten burgare, strandhäng, Flemman århundradets FAIL på sin BCM-väska. Fotboll, Joel & Adde, Mer bad, siesta, Var är Flemman?, Middag, förfest, klagomål, KICKs på Fröberg, sugmärken (öh?), utgång, Grabbarna Grus, stämpel hit och stämpel dit, Fröberg inhoppad men utkastad, Casablanca, Pina Colada, FEEEST HOS MIG, Grabbarna igen, Flemman minglar, 1-1, Kliva vidare, runt och tillbaka, Horor och så vidare, Sen hemgång, Tebrand hittar ut på balkongen, madrassen med, natti, Fröberg somnar!
Frukost, sova vidare, glassa i havet på en luftmadrass, punka, BK, Joel & Adde, Crabatas Crabatas, Bonus, 16€, 8€, finitos creditos, Vista Sol, 216, Flemman tar 4 timmar på sig att köpa tärningar, knackar på 32 dörrar, ALLA fel, Spritspel, Bacardi Razz, Smolenskoff och Bira, Bada, hem och ta siesta, Middag och så vidare, Klagomål, Förfest, Freeloader, spritspel, lite brudar, ölspel, Jägarn, Mördarn, Dräparn, KICKS, utgång, Grabbarna Grus, en rejäl fylla på Tebrand, Flemman slår glaset på Tebrands näsa!,Flemman minglar, 3-1 till Fröberg, Tebrand löper, Fröberg är vaken, Sov sött!
Frukost, havet, strandfotboll, Flemman dunkar varenda solstol, Duscha fötterna, fortsatt häng, Lunch på BK, Chill chill, poolen, knäcka idéer, siesta, middag, förfest på Vista Sol, Spritspel, Melondrinken inleds, lite brudar, Freeloader, Imorgon är jag bakis för idag är jag full!, Rushkinoff Powerking, Spar-Öl, San miguel, B-b-b-bakis, utgång, Free Shot, Arapapapapapa!, Rumba? Si!, Grabbarna Grus, Flemman minglar, SLUTA MINGLA! Tebrand slår i taket, Tebrand blir utskälld, Tebrand får inte beställa, Tebrand tittar runt, Tebrand Fratchar, Tebrand drar, Flemman vägrar va polare för han ska "mingla", SLUTA MINGLA!, Måsen räddar, FRATCH!, Hem och smutta, Ner i sängen, Fröberg?
Utebliven frukost, Leta flugor, poolen, Hets efter biljetter, 40€??, ajja vi kör, Poolhäng, Ingen lunch, vi kör vidare, Crabatas, Leta flugor, Havet, snacka djupa samtal, Upp till hotellet, Siesta, Men Flemman för helvete, har du spritzat i slitz??? DÅLIGT!, middag, stammisar, Vista Sol, melonen fortfarande inte redo, Tebrand Failar, Tebrand räddar, Flemman minglar, Utgång, E4an, NJA!, BCM, Lasershow, Flemman på balken, Måsen och HB på bordet, Fröberg någon annanstans, In i dimman, In i röken, David Guetta, ...without being disrespectfull!, Rök igen, Fröberg brinner till, Fröberg slår, Fröberg träffar, Fröberg drar, Tebrand är själv, Måsen tänder till, Flemman minglar (suck), Tebrand glider ner, Tebrand får en massa skum och vatten över sig, Tebrand hittar Flemman och HB, Fröberg och Måsen är borta, Tobbe chillar, Flemman gör snöänglar, Dyngsur, dyngpackad, Tobbe hämtad, Donken, Horor, Hemgång, FEL HÅLL!, Vi är hemma, Fröberg sover, LUGN!, Natti!
Utebliven frukost, Feber, Poolen, VÅGA VILJA VINNA, Pingis, Höger-Kina, Vänster-Jägarn, Dubbel, Hitta flugor, Köpa utstyrsel, Ladda upp, Tebrand dissar middagen, Tebrand hinner ikapp, Förfest på Vista, Örebroarna och Våning 1, Släpvagnarna är med, Melonen tar sig, Freeloader, ...för idag är jag FULL!, Klädombyte, Barapapapapa, Kinky Night, Kungar på stan, Pictures överallt, Grabbarna grus, Taffliga engelsmän, kladdiga brudar, Men Flemman minglar, Martin piskas, 2 White Rushian 4€, Fiiint, Fullt ös, Kinky Pinky, Tagga ombyte på Vista, Fröberg letar sig tillbaka, BK, Fröberg är arg, Fröberg glad igen, Nattmat på balkongen, Flemman somnar, Alla somnar, Vafan är Mååås? Natti!
Sista dagen, sorg och förtvivlan, Taggning ändå, Grattis Måsen, Crabatas, Finitos Creditos, Palma Nova, Minigolf, Fröberg regerar, Tobbe vinner, Flemman solar, Flemman blir kräfta, Flemman somnar, Sista middagen, Förfest på Vista, Casablancabrudarna Failar, Flemman taggar slingshot, Flemman åker aldrig slingshot, Utgång, Fishbowl, Påfyllning, skrapa fickorna, hemgång i gryningen, Fröberg dyng, Tobbe ska fixa daaamer, Fröberg svullar, Fröberg somnar, Alla är bakis, Bussfärd, Efterfest på Flygplatsen? Nja, Donken, Fast food song, Gömma tidning, Planet lyfter, Alla somnar, Fröberg mest, Planet landar, Martin dör av lock för öronen, Planet är nere, vi är hemma.
MAGALUF TA MIG TILLBAKA!

PEACE!

Sen passar jag på att lägga upp några bilder som sammanfattar veckan ganska bra också!


Innan hos Tebrand


Chill på balkongen


Förfest på balkongen


Melonen


Vi och Örebroarna


Kinky Night


Minigolf


Fishbowl


"A pizza hut, a pizza hut, kentucky fried chicken and a pizza hut.."

Magaluf

Japp nu ska jag snart dra mig vidare mot Väsby. Väskan är färdigpackad och står redo i hallen. Imorrn kl. 6 går flyget så alla ska mötas upp hos Jesper och va där under kvällen. Sen ska jag spendera en vecka i Magaluf med Tobbe, Flemman , Jerre och Martin. Ska bli sjukt jävla nice, bilder osv kommer när jag kommer hem. Ha det bra alla så höres vi sen :D
Puss

Longboard

Har idag köpt en longboard från Madrid Longboards. Den kostade 1800 och jag är så sjukt nöjd. Åkt i 5 timmar bara idag och kommer bli mer imorrn. Så jävla roligt att bara glida fram på vägarna med den. Ska slänga upp lite bilder på själva brädan senare men här kommer lite bilder från igår när jag testade att åka en för första gången.
Var även igår hemma hos Eve som fyllde år. Då när vi gick ut för att åka så hör vi hur det smäller som när någon ramlar riktigt hårt. Kollar runt hörnet och ser en tant ligga livlös över vägen. Jag springer fram och hjälper den stackars damen som är helt groggy och blöder en del från ansiktet hem. Sen efter vi varit hos Eve så drog jag till Emelie och kollade på film och såg hennes lya. Riktigt fin man blir ju så sugen på att skaffa en när man ser hur hon har det. Sen åkte jag och hämta Jenny och körde henne till Råcksta och sedan for jag hem. Var även på dagen och badade med Simon och Stefan och Emelie.

Imorrn blir det longboard igen. Ha de gött så länge!

Torsdag..

Gick upp kl. 9 i morse och åt frukost och begav mig sedan mot golfbanan för en runda med familjen. Det gick inte överdrivet bra idag men det var samtidigt sjukt varmt och dåliga greener så man fick väl inte ha så höga förväntningar. Nu är jag hemma en stund och ska senare iväg till grönan för en reunion med gamla klassen. Ska bli roligt och se många av de igen för de va länge sen sist. Får berätta mer senare hur det va.


Annars igår va jag med Simon och åkte till Roberts nya lägenhet i Abrahamsberg. Den va fin och han kommer nog trivas där tror jag.

Ha de så länge. Hej :D

I trafiken

Måste bara berätta om en grej som inträffa igår när jag körde hem från Sös. Det var iaf så att när jag körde på 70 sträckan mellan Akalla och Barkarby så kommer det upp en vit skåpbil bakom mig. Klockan var 10 ungefär så var ensamma på vägen. Jag ligger lite över tillåtenhastighet och puttrar då han börjar ljusblinka och lägga sig precis bakom. Samtidigt kommer vi in på 50 sträckan och jag blir smått sur över hur man kan va så dum i huvudet så man hetsar någon som redan kör fort. Då sänker jag farten och börjar köra i 40 istället och han ligger nu ännu närmre och hetsar. Fortsätter så ända fram till rödlyset innan barkarby bron och får stanna för rött. När de slog om så gasa jag iväg i full fart fram mot bron och får invänta nästa gröna ljus. När även det lyset slagit om så kör jag i ca 20 över bron hela vägen och hela vägen blinkar han och tutar. När vi väl kommit över så svänger han av och var borta. Men fan va sur jag var över det hela kvällen hur man kan va så dum i huvudet i trafiken.

Parkeringsbolagen rånar Sverige.

Till att börja med kan jag säga att jag ändå tycker det är toppen att de finns. Det finns flera anledningar till de. För det första så är det grymt att de ser till att folk ändå sköter sig med hur de parkerar. Man kan bara inbilla sig hur det skulle se ut på Stockholms alla gator om de inte fanns. Parkerade bilar på trotoarer, tvärs över gatan och på alla möjliga och omöjliga sätt. Så jag tycker att det är ett väldigt bra jobb de gör ändå. Tänk bara på vilket hatat arbete de har, jag menar, det finns väl inte en människa som hör ordet lapplisa och tänker en positiv tanke. Man tänker bara på vilka idioter de är som ger än böter när man vet att man misskött sig. Men tänker man efter så har de faktiskt ett riktigt viktigt arbete och gör ett hästjobb med att hålla ordning på landets alla parkeringar.
Men som med allting så finns det ändå gränser, tänker då framförallt på parkeringar runt Globen i Stockholm. Igår kom jag till söder påväg mot Söderstadion och parkerar bilen och betalar 100(!!) kr för parkeringen. Helt sjukt hur man kan ta 30 kr i timmen. Det är ett riktigt rån mot trafikanterna, räcker det inte med att ha vägtullar(?). Det ska dessutom kräva ut de sista små slantarna man kan ha på sig för att parkera bilen.
En annan sak jag kom och tänka på är parkeringshuset vid globen där de tar 500(!!!!) för en natt i det. Då är det ju till och med billigare att ställa sig på gatan och ta en böter. Jag förstår faktiskt inte hur man kan ta så fruktansvärt mycket.
Men för att komma tillbaka så måste jag väl säga att jag uppskattar deras jobb, men det finns en gräns för de som faktistkt sköter sig!

Dagen

Idag ska jag leta mig tillbaka till golfbanan. Det var ett tag sen sist så nu är det dags att plocka fram klubborna igen. Ska spela tillsammans med faster som överraskade oss och tog emot oss på Arlanda igår när vi kom hem. Sen efter golfen så blir det väl lite mat och sen sticka iväg till Söder där Bajen tar emot Helsingborg. Ikväll ska det bli slakt.. troligtvis inte.. men man får hoppas. Vi hörs snart igen!


Folkestone/London 09 En Bild Säger Mer Än Tusen Ord

Här kommer en sammanfattning av resan till London med Syrran som var från den 29 juli till 2 augusti.


På Arlanda


Tunnelbanan


Piccadilly

Chris och PatSis


Me And Chris


Folkestone


Bjudna på lunch


Vill ha!


Guiden under en båttour


Syskonen


Cliffs Of Dover

Big Ben


London Eye


Buckingham Palace


Stek vid fontänen


Piccadilly

Det var en riktigt soft resa. Vi bodde hos Chris och Pat som är några gamla bekanta till mina föräldrar så det blev att prata engelska hela tiden. Men det var som sagt en grym och minnesvärd resa med syrran.

RSS 2.0