Helgen

 Fredag blev det utgång med TF, Tisjö och Danne. Även Calle och Bella dök upp under kvällen. Vi började hemma hos TF och drog snabbt i oss någon öl innan vi stack vidare in till Kungsholmen och Dannes lya. Där fortsatte vi med yttligare ett snabbt förkrök och sedan satte vi oss på bussen och åkte mot medis. Krogen vi gick på hette 54. Va ett schysst ställe och skön lokal men åldrarna va lite högre än vad vi va. Efter krogen så gick med Danne och lämna av honom och sedan blev det lite fyllekäk på donken. Det avslutade kvällen innan vi åkte hem med tuben.

Lördag vaknade jag kl 3 och insåg att dagen nästan var förbi. Men jag hann ändå förbi vällingby en snabbis med Simon. Vi strosa runt och kolla på kläder en stund innan middagen. Sedan på kvällen blev det chillkrök hos Fredrik med Simon, Robert och Johanna. Blev en rolig prommenad hem sen där vi passera en fjortisfest bl a.

Söndag gick jag upp vid ottan för att ta mig ut till Täby. Pappa var med och vår deal var att han körde om jag betala inträde vilket jag tyckte lät bra. Planen var att åka till Täby för att kolla på Jonas som skulle tävla i kickboxning. Det var hans första match och var grymt roligt att se. Tyvär slutade det inte så bra utan blev en förlust för Jonas men en bra insats av honom iaf. Roligaste under matchen var nästan att se Sussie coacha jonas. Tror hon stog och boxade mer utanför ringer än vad de andra gjorde i. Även kommentaren "FÖR I HELVETE" väckte en del skratt i publiken.

Här följer några bilder från dagen:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0