Ny bräda :D:D:D

Dagen började med att jag satt med mamma och löste melodikrysset och åt frukost. Efter det gjorde jag mig i ordning och hoppa in i bilen och hämta Jonas. Sedan körde vi till barkarby station och tog tåget in till stan. Sedan var det OneOff som gällde där jag köpte en snowboard. Som sagt har jag varit väldigt sugen på en snowboard efter Idre så idag gjorde jag slag i saken. Vi tog hjälp av en kunnig kille och fick en bra bräda efter hur jag ska använda den. Den är grymt nice och kan inte vänta innan jag får använda den. Ska kanske till Väsjö imorrn med Jonas så man får provåka den. :D
Medan de satte fast bindningarna gick jag och Jonas runt i stan och hamna på stadium och köpte ett par snowboardboots också. Så då var hela kittet komplett och vi gick och tog en snabb fika på donken. ;) Två glassar senare var återigen påväg mot OneOff och hämta brädan innan vi tog tåget hem igen.
Så tack för du följde med Jonas var grymt kul!

Igår så var jag hemma hos Jonas. Vi började med att dra till lilla rött och köpa pizza innan vi åkte hem till honom och käka. Under tiden vi sitter och äter kom Simon och Niklas förbi så stanna de och snacka med oss. Fick även se och provsitta Jonas nya soffa som han ska ha i stugan som han slitit ett bra tag med. Den är på sluttampen nu och kommer bli riktigt nice där inne när det är klart.

Här är iaf bilder på brädan och skorna:D vad tycks? ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0