Idre veckan!Uppresan gjorde jag på lördagen tillsammans med min kusins familj eftersom min familj redan åkt upp på fredagen. Själv har man ju ett jobb att sköta så fick ta mig upp en dag senare. Uppresan tog en jävla tid då vi satt i bilkö i tvåtimmar. Så istället för 6 h upp tog det 8. Men vi hade iaf dator och ipod att titta på filmer och leka med så tiden rulla på rätt fort ändå. När vi kom upp dissade jag och Chippen melodifestivalen och drog istället till backen för att spana in parken som då såg riktigt nice ut.

Dagen efter kom vi ut och upptäckte att så inte riktigt var fallet. Trots en stor startkulle räckte inte farten för att ta sig över hoppen så blev bara hopp på andra hoppet i slingan vilket gjorde det ganska mycket tråkigare. Men nog om det. Bara jag som tar ut min besvikelse här.

    

Dessa söta gossar kom upp på söndagskvällen så på måndagen fick man även spendera tid i backen med de. Grymt roligt.

Efter att ha åkt chocken igen under måndagen så tappade jag lite gnistan för skidor då allt kändes för enkelt. Ville ha lite utmaning i backen och inte bara glida runt resten av veckan så kom att tänka på att jag aldrig åkt snowboard. Så på tisdagen kom alla även överens om att vi skulle åka snowboard. Sagt och gjort, alla hyrde varsin bräda och för samtliga utom Chippen var det första gången. Gick jävligt knackigt innan lunch men sedan kom man mer och mer in i det.


Denna sak fastnade jag för direkt och fy fan va roligt och skönt det var att glida fram på brädan. Mycket skönare att bara åka omkring på bräda än på skidor imo. Känslan är helt annorlunda.
Iaf på kvällen så var det bowling som gällde, seger fick jag och chiparo dela på. Båda hade en massa oräknade poäng när spelet lades ner så man fick inte reda på hur det gick. Men det spelar ingen större roll, var bara roligt att det gick bättre än vanligt.

På onsdagen så var det skidor hela dagen, sen på kvällen kom kusinen med familj upp till vår stuga. Det bjöds på våfflor och sedan var det lite spel. Efter det följde jag med de tillbaka för att sedan gå ut på nattklubben där med Johan. Var roligt att bara sitta och snacka och kolla på alla fyllons tama försök att få ett sällskap för natten. Även alla snygga tjejer som kommit dit var en fröjd för ögat.


På torsdagen fyllde Annika år så det firades med att Tobbe bjöd på resturang. Riktigt smarrigt var det och grymt kul att umgås med alla. Efter maten gjorde vi ett tamt försök att gå upp till toppen. Med bara några hundra meter kvar gav alla upp och istället drog vi ner igen.


På fredagen var jag och Chiparo sjukt sugna på att hyra bräda igen så vi gjorde slag i saken och hyrde yttligare en dag.


Den här dagen var det ännu roligare med bra väder och jag klev upp flera steg i min åkning och gjorde inte många vurpor under den dagen. Riktigt stolt så ni får ta hur jag skryter. ;)Sista dagen var jag tillbaka på skidor och åkte runt mycket med pappa som jag inte gjorde under veckan. Därför att jag varit med Chiparo som åkte hem på lördagen.


På söndagen var det iaf dags för oss att dra oss hemåt. Resan gick bra osv.
Men ett stort tack alla som var med och bidrog till en så lyckad vecka! :D Ha de guld!!


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Grymt! :D

2009-03-03 @ 20:57:48
Postat av: Tebrand

låter ju redigt najjs Frööö :D

2009-03-03 @ 23:14:18
Postat av: Anonym

lek inte G

2009-03-08 @ 17:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0