Helg igen

Va fort veckorna tickar på, redan fredag igen och ännu en helg står för dörren. Den här veckan har varit bra. En snabb sammanfattning av veckan:
Måndag var jag och jobba och sen på kvällen gick jag en lång runda med Simon och Robert och snacka. Vi gick till Tippen och tillbaka, Sen hem till mig och avslutade dagen med en bastusession.

Tisdag efter jobbet så kände jag att det var länge sen jag var och träna så stack iväg till Odenplan och tränade lite kickboxning. Jonas, tränaren jag jobbade hos, ska tävla på söndag så körde lite träning avsides med honom. Det känns som han är i ruskigt bra form så ska bli grymt kul att se hans match på söndag.

Onsdagen så stack jag och Simon efter middagen först till Outlet och kolla på kläder. Simon hade tänkt köpa jeans så han kollade efter det. Själv var jag på jakt efter några t-shirtar, kan man aldrig ha för mycket utav. Efter att ha varit i några butiker där åkte vi vidare till Kista c och kollade runt. Där köpte jag en t-shirt iaf och Simon ett linne. Var nice att va ute och leta kläder igen, gör inte det så ofta längre. Lat? Jo kanske de xD

Torsdag var det träning igen som stog på programmet. Sparringträning med Jonathan och det var en grymt skön träning igår. Lite fys och lite teknik och lite sparring var en bra kombo igår.

Fredag jobb sen lite lök på firman. Ikväll ska jag vara med TF. Var sjukt länge sen man såg den parveln. Ska bli gött som fan. Så det lär väl bli utgång ikväll.

Ses i dimman osv.


Hank!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0