10/3

Fan va det har snöat idag. Från nästan ingen snö alls kvar igår, med vårkänslorna påväg i kroppen, till idag med en bra massa snö. Känns som en riktig decemberdag i lapplandsskogen. Men nu börjar faktiskt jag t o m bli lite less på snön. Sugen på vår och värme så man kan gå till jobb etc i t-shirt. Mmh det skulle sitta fint asså! 

Matchen som spelades i söndags förlorade vi med 8 - 3. Det finns väl inte mycket mer att säga än att de är otroligt bra. Men vi gjorde iaf en förbättring jämfört med förra året då resultatet skrevs 9 - 3. Inga mål från min sida heller. Men tycker ändå att alla kämpade bra och kriga på. Vi får vända på steken i sista matchen för den här säsongen, inomhus.  

Igår var en vanlig måndag, jobb sen hem och åt. Sedan satte man sig i bilen och körde till träningen. Var sparringträning hela passet med Jonas. Var ett roligt pass men det är rätt jobbigt att sparras hela passet.

Idag har jag jobbat sen nu sitter jag och väntar för att se om jag ska till TF eller om det inte blir så. Hur som haver så blir det lite TV för min del. Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0