En vecka sen sist

och det har hunnit hända en massa saker sen sist.

I måndags var jag och Jonas i väsjöbacken igen och åkte snowboard / skidor. Grymt roligt att den mannen har fastnat för att åka skidor igen. För det är grymt kul att få med sig honom ut i backen. Sen i tisdags så tränade jag. Ett roligt pass där man fick träffa på massa nytt folk som jag inte tränat med innan. Sen onsdagen så var det tänkt att det skulle bastas men blev aldrig av så blev en chillkväll med datan. Torsdagen var det träningsdags igen och nu med Jonathan som även hade tävling i helgen. Hur det gick vet jag faktiskt inte. Fredag blev det ett snack med chefen efter jobbet om framtida jobb efter min provanställningstid. Den tar slut nu i slutet av april och en lågkonjuktur är ju här så han vågade inte binda mig. Men jag ska ju plugga i höst, sökte btw in till basåret i fredags också, vilket han inte visste om. Så efter mötet hade vi kommit fram till att vi ska försöka få det till att jag är anställd en månad till, alltså maj ut, vilket var min plan från början. Faller de bitarna på plats så kommer jag bli väldigt nöjd. I lördags så åkte jag, Jonas, Chiparo och Burdiizz till Romme. 07.00 avgick bussen från city terminalen så blev en tidig morgon. På vägen upp så spenderades tiden med sova, kolla på film, musik och bull ätning. Väl framme så var det att snabbt byta om som gällde och sedan bar det av ut i backen. Chiparo och Burdiizz på sina för dagen nyköte brädor och även jag på bräda sen Jonas på skidor. Dagen flöt på och lunchen blev två prisvärda hamburgare i backen. Det snöade hur mycket som helst så vädret var väl inte toppen men inga sura miner för det inte. Men vid tvåtiden inträffade en olycka, efter ett hopp så ramlade chipz och gjorde illa axeln. Så en skoterfärd och en stund på sjukstugan senare kunde de konstatera att nyckelbenet var av. Slutåkt? jo för chippen var det de men vi andra körde på. Måste även få skryta lite med att jag nu tar mig ned utan problem i rommes alla svarta backar med brädan. Efter bara ha åkt 5 ggr. Sjukt stolt :D
Vid kvart i 4 så packades utrustningen ihop och bussen rullade hemåt halvtimmen senare. Trots olyckan så tycker jag att det var en otroligt rolig dag i backen. Så sjukt skönt gäng att åka med de där.
På kvällen sen var det fest hemma hos Simon med lite skälby/barkarby och nyköping folk. Blev kvar sist och satt och snackade med Simon och Emelie innan jag också begav mig hemåt efter att ha varit vaken i närmare 24 timmar.

Tack alla för en bra dag :D

Ikväll kanske det ska bastas igen men det återstår att se, hej så länge.

Här är lite bilder från lördagen:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0