Vilken helg

Den här helgen har varit grym. I fredags var jag på krogen med massa från gamla klassen och kickboxningen. Det började med förkrök hemma hos Andreas där alla taggade satan. Sen vid kvart över 8 drog vi in mot stan för att gå på modevisning på Royal Garden. Det var Andreas flickvän och några av hennes kompisar som varit med och annordnat den. Själv såg jag inte så himla mycket av det de visa för att det var mycket folk och svårt att se riktigt bra från min plats. Sen under kvällen träffade jag även på två av tjejerna som var med på kryssningen, som jag åkte på innan nyår. Var kul att prata lite med de också. Hemvägen spenderades ensam på tuben som tur var hade jag Sara som pratade med mig hela vägen hem. :)

Under lördagen så åkte jag med SImon till Kista och shoppade lite blev bara en T-shirt där. Han köpte däremot en grymt snygg tröja,
 
Samtidigt för skojs skull testade han ett par lila jeans. Det var det fulaste plagget jag sett nästan. Vem fan köper lila jeans som kille?..
Aja nog om det, efter kista så drog vi förbi outlet där jag skulle försöka hitta ett par skor. Men det blev inga skor så fick nöja mig med en ny mössa istället.
Kvällen spenderades hemma hos mig med Simon kollandes på melodifestivalen och en film. Samtidigt svullades det rulltårta och muffins. Gott :D

Idag ska jag iaf på läkarmottagning kl. 14.00 sedan direkt efter det är det träning. När träningen är slut ska man hem och äta och tagga till inför matchen som jag ska spela 20.40 ikväll. Vi ska möta serieledarna så nu är det bara full fokus som gäller!
Ha en fortsatt bra helg allihop! Puss :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0