Snappers i mitt hjärta <3 del 2

Nu har vi kommit fram till första matchen som skulle spelas inomhus i Helenelunds idrottshall.
Vi började med att mötas upp i ett grönvitt hus i Helenelund. Det var Flemman som bjudit in alla till sig innan matchen för att ladda tillsammans och hela laget kom dit. När alla kommit plockade Flemman fram en stor klase med bananer och dextrosol som alla spelarna högg in på. Vi satt där i någon timme och snackade och taggade till inför vår första match som lag och spänningen gick att ta på. Vi började sedan gå tillsammans mot idrottshallen och väl framme bytte alla om och om man inte varit taggad innan så var man det garanterat nu.
Jag lämnade omklädningsrummet bland de sista som alltid och tog stegen upp för trappan och in i hallen. Efter några minuters uppvärming så blåste Sune igång matchen. På andra sidan stog de blåklädda i Öfvre Töjnan som vi hört ska vara bra. Vad som hände under matchen och hur den utspelade sig minns jag inte men däremot kommer jag ihåg att vi gjorde 3 mål men förlorade ändå. Men det var inga bittra miner hos Snapprarna som trots resultatet var nöjda och blickade framåt mot kommande matcher.

I allmänhet kan man säga att den inledande säsongen för Snappers var inte mycket att hurra för. Vi förlorade en hel del och spelet höll inte måttet men så blir det lätt för nya lag som inte fått spela ihop sig ordentligt. Men redan efter första omgången kollade vi tabellen och såg ett annat lag som förlorade sin första match och sa till oss själva att Vittra ska vi slå. Det visade sig att vi skulle möta de i den sista matchen för säsongen och seger blev det. Målet att vinna en match iaf lyckades vi med och lyckan var enorm. Planeringen började ta fart för att även satsa på att spela utomhussäsongen på Gillet. Några månader efter Vittramatchen åkte man för första gången ner för den lilla grusvägen till Gillets fotbollsplan.
Nu två senare så känns verkligen Gillet som vår borg och riktiga hemmaplan. Där har vi spelat så otroligt många bra matcher och personligen tycker jag att det alltid känns stabilt och tryggt att spela där. Några exempel ´på klassiska matcher vi gjort där är när vi säkrade segern i div 2 mot Iranska. Det var säsongens sista match och en förlust skulle innebära att vi bara kom tvåa medan en seger skulle ge vinst i serien. Samma sak gällde för våra motståndare, Iranska som hade spelat bra under serien.
Klockan visade att det återstog ca 30 sekunder av matchen och 2 - 2 var resultatet när Snappers får en hörna. Det efter ett tungt skott av Tobbe som målvakten gjort en drömrädding på nere vid stolproten. Jesper springer ut och slår in hörnan i straffområdet där Sebbe, som gått mållös från 7 matcher i rad trots jättechanser, rakar in bollen till höger om målvakten och segern var ett faktum. Glädjescenerna efter det målet är filmade och de kan man se på om och om igen och fortfarande känna glädjen.
En helt underbar match och en skön avslutning på säsongen.

Kommentarer
Postat av: EC3C

EC3C!!!!!!

2009-05-12 @ 22:01:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0