Sundsvall 1/1 - 6/1

Tåget avgick mot 18.30 från Stockholms central. I första klass i egen kupé satt Martin, Markus och Sandra påväg mot Sundsvall. Resan upp gick fort och smidigt med x2000 och tidsfördriv med lite filmer och gratis kaffe. 21.50 anlände tåget och på perrongen stog faster Eva och tog emot oss. Vi packade in all vår packning som bestog av 4 väskor och två skidbägar som någon påse och trängde ihop oss i Corollan. Eftersom faster numera bor i stan så var det endast en kort körning och sedan var det bara att gå runt och bekanta sig med lägenheten än en gång. Efter lite mat så var det snart dags att krypa till sängs och tagga till inför morgondagens skidåkning.

Vi i förstaklass

8.30 stog klockan på då alarmet ringde och upp klev jag och släpade sedan med mig den för veckan overkligt trötte Martin. Blev en snabb frukost och sedan var det bara byta om och hoppa in i bilen och köra mot Nolbybacken, 20 minuter från Sundsvalls city. Efter ett kort kontollerande av att backen var öppen bytte vi om och såg att de idag skulle hållas en skidtävling i slalom. Så det var fullt med skidåkande barn och skrikande och hurrande mammor. Men inga farliga köer ändå. Vi drog ett snabbt åk igenom parken och den såg jävligt schysst ut med en del hopp. Fler än vad som beskrevs på deras hemsida. Så dagen spenderades där med en heldags åkning i parken.
Sedan vid 4 åkte vi hem och duscha och sedan till Birsta och kollade efter en tv till faster men ingen bra dök upp så vi hoppade det. Men mat och slappande framför tvn fick avsluta kvällen.

8.30 var klockan även denna morgon och gick till på samma sätt men idag bar det av till Sidsjöbacken. Efter några åk insåg vi att vi glömt kameran. Sugna på att ha den med bestämde vi oss för att vi skulle hem och passa på att äta lunch medan vi hämta den, och sedan åka tillbaka. Men sista åket innan lunch vurpar jag efter en rail och ska ställa mig upp igen och det smäller till i ryggen så dagen fick avslutas där. Kom hem och åt och öste på linnement så var man igång igen dagen därpå.

Vi gick upp samma tid med samma rutiner och även denna dag. Sidsjö väntade på oss och dit for vi. Men denna dag var det full åkning hela dagen och en rolig dag utan parkåkning. Däremot hade de ett plaströr som vi tränade lite olika rails på. Grymt roligt. Sedan på kvällen var det bara chill.

Det var planerat att åka som vanligt men Martin vakna upp med huvudvärk så vi hoppade åkningen denna dag. För det är ju helt lönlöst att åka sjuk. Så medan Martin sov drog jag och faster till lite affärer och jag köpte en fleesetröja (stavning?) och ett par skullCandy hörlurar. Samt en grön bandana som passar till jackan. Sen åkte vi hem och kolla på film käka godis och slappa. Sen kom även syrran dit igen efter att ha bott hos en kompis där under de andra dagarna. Så vi satt och spela spel och hade det soft istället.

Sista dagen åkte vi i Nolbybacken igen och idag var det sjukt nice. Parkåkning hela dagen med några plusgrader så snön var härligt mjuk. Grym dag med mycket skratt och mycket skön åkning. Det var full rulle från 10 då de öppna till klockan två då vi var tvungna att åka hem och packa och äta innan vi skulle till bussen. Sen 17.45 satt vi där på bussen påväg hem till Stockholm igen efter några riktigt sköna dagar i Sundsvall.

Martin i SidsjöAlias spel


Jag i Nolbybacken


Kommentarer
Postat av: sara

söting ^^

2009-01-16 @ 19:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0