28/1

Syrran körde idag sitt andra pass kickboxning, och för andra onsdagen i rad var jag där och tittade på. Hon var betydligt bättre denna vecka. Det är roligt i början för man utvecklas så fort i denna sport.
Men det är roligt att se att hon kämpar på och verkligen kör. Är grymt imponerad av att hon faktiskt kör på utan att känna någon där inne från början. Sjukt starkt, tror inte ens jag skulle börjat utan någon polare. Bra jobbat Sandris.

Sen idag har jag även fått mina betygkopior underskrivna så nu kan jag skicka iväg mina meriter på studera.nu. De måste ju ha de om jag ska kunna söka in på basåret på KTH.

Fick idag även min julklapp(!) av Martin idag. Det var en tavla med en bild på mig, Jonas och Martin. Grymt klassisk och riktig nostalgi i den. Kommer upp på min nya hylla direkt så fort den är monterad.


Hej så länge!

Väsjö

Kom hem från jobbet och var helt sjukt sugen på att åka skidor igår. Drar iväg lite sms till Martin och frågar om han vill med. Svaret jag fick var "nej, jag har inte råd." Anledningen är att han går på KTH = får inte så mycket pengar över, samt att han sparar till en kamera. Jag tjatar på som fan iaf och snackar om att 80 kr är inte mycket osv. Till slut efter lite eftertanke så inser jag ju att som sagt 80 kr är inte mycket så jag bjuder honom på liftkortet så vi kommer iväg. Det brukar alltid jämna ut sig i längden ändå.
Vi kommer iaf till backen, köper liftkort och sen åkte vi till de stängde 22.00. Var sjukt roligt! VILL ÅKA MER!
Är iaf uppe i 11 skiddagar nu denna säsong. En liten slags tävling mellan mig och Martin om vem som kan få ihop flest och han leder på sina 16 för tillfället.

Idag har jag bara jobbat än så länge, lär väl inte hända så mycket mer spännande saker idag. Sjukt stressigt på jobbet nu då det ska vara klart på måndag. Men det borde lösa sig hoppas jag.

Nej nu kallnar maten, vi hörs!
Hej


(bild från Sidsjöbacken)


Kvällens match

Det var ingen höjdarmatch av Snappers denna kväll då Övfre Töjnan var steget före hela tiden. Efter ett tveksamt handsmål av de efter ca 10 sekunder så kom en snabb kvittering. Sedan drog det iväg till Töjnans fördel och slutresultatet skrevs 3 - 7 till Töjnan. Men inget att deppa ihop över, man får ta nya tag nästa vecka.
Nu är det dags att titta på slopestylefinalen i X-games.

Babas ;)

Helgen..

Igår blev vi bortbjudna till Chiparo hela familjen och drog dit och åt middag. Till middag blev det både pasta med köttfärssås och ost och skinksås, så man fick välja som man ville. Grymt smarrigt var det iaf. Det blev även Guitar Hero World Tour ett tag. Är så jävla roligt de där spelet. Pappa spelade även för första gången och han imponerade på mig genom att klara sig igenom några låtar. Hade jag faktiskt inte trott.

Idag har jag inte gjort mycket. Skulle på träning men precis när jag skulle åka så insåg jag att jag hellre vilar idag och har full fokus på matchen ikväll. Så kan jag köra dubbelpass imorrn och spelar bara fotbollsmatchen idag. Idag möter vi Övfre Töjnan som vi inte mött sen vårt lags första match tillsammans som ett lag. Det har gått två säsonger sen dess så nu jävlar ska vi ge tillbaka efter 9 - 3 förlusten förra gången. (om jag minns rätt).
Men nu är det iaf dags för mat.
Ha det bäst alla kära läsare! :D


btw kände mig som blondinbella när jag skrev de där xD

Fredag

Idag har jag jobbat, sedan hem och åt mat och pilla lite med Ipoden. Har lärt mig hur man lägger in filmer i den nu så det va kul. Efter maten stack jag förbi Martin och hämtade honom och sedan drog vi till Väsjöbacken. Var ett tag sen man stog på skidorna sist nu så var kul att vara tillbaka. Idag var det mest lekande och hoppande på ett mindre hopp. Lekte t ex SSX idag och försökte ta av mig skidan i luften men det sluta med en landning på huvudet. Men var inte så farligt som de låter utan var direkt uppe och åkte vidare. Sen kom jag hem, och dusha och ska väl sitta och häcka lite till framför datorn innan jag ska sova.

Men nu är det dags att gå ner och hämta lite dricka. Hej så länge!

Torsdag

En ny dag har snart nått sitt slut och det har varit en lång torsdag. Upp kl 05.00 sedan åka till kista, jobba där halva dagen sedan till valhallavägen och sen hem. Fick iaf sällskap med Johan hem så det var nice. Sen när han klev av så somna jag direkt och vakna precis när bussen svängde in på min busshållplats. Jävla tur det hade inte orkat gå en till hållplats.
Sedan var det direkt till datan och satte in pengar på kortet. För idag köpte jag en Ipod Classic 120 GB svart. Ska bli kul att testa den imorgon, känns även som att man aldrig kommer kunna fylla den.

Men direkt efter köpet så var det iaf hem och äta som gällde sedan träning. Dagens träning var SJUKT jobbig. Vet inte vad som gjorde den så jobbig men var länge sedan jag var så trött. Glömde väga mig så vet inte hur jag ligger till. Får bli på söndag om vi inte har tidig match då.

Men time to sleep. Ha de bra alla!


Igår och Idag

Igår startade dagen med arbete på Svea Artilleri. Allt flöt på och snart va klockan 4 och det var dags att åka hem. Väl hemma blev det lite stillasittande framför datorn innan maten. Sedan efter den var det full fart till Jonas, för sätta spottar stod på programmet. Kom dit vid sjutiden och vi började dra kabel till spottarna och kopplade sedan in de. Lös skit fint där inne. Tror jag ska lägga upp lite bilder så ni får se mitt arbete. Grymt stolt över det iaf. Sen så började vi leta reglar i taket och sedan markera ut och borra hål för spottarna i badrummet. Det tog lite och det var inte bara att koppla in snabbt och lätt utan krävde lite tid. Som tur är har jag en grym kompanjon och samarbetet funkar klockrent. Klockan stack iväg och till slut stog den på 23.45 och då kände jag att det även finns en morgondag. "Brukar gå och lägga mig vid 11 så man orkar upp" va de sista orden jag sa till Jonas innan jag drog mig hem.

Sätter mig i bilen och redan vid första inbromsningen kände jag att det var svinhalt ute. Så tog det väldigt lugnt. Allt flyter på, ingen trafik tänker mest på hur skönt det ska bli att sova. Sen kommer jag till Spånga station och bromsar in för ett rödlyse. När jag startar igen börjar hjulen spinna och den liksom hakar sig fram. I samma stund tänds en lampa i instrumentbrädan med texten "Hög motorvärme, Stanna bilen." Jag får panik och tittar på mätaren för motorvärmen och den står på max och blinkar rött. Kör in till sidan och stänger av bilen. Tänker jag väntar en stund och sedan bör det väl bara va att åka iväg. Tiden går, 1 min, 2 min, 3 min.. lampan slocknar. Skönt tänker jag då kör vi, vrider om nyckeln och samma sak händer igen med samma text, "hög motorvärme." Jag tar då och ringer pappa som ligger och sover och berättar vad som skett. Efter cirka 20 min kommer han till platsen där jag står och vi börjar kolla motorn och fyller på kylarvätska men fortfarande samma problem. Efter ett bra tags prövande och letande i manualen ger vi upp och ringer bärgare. Klockan är då kvart i 1. 20 över kommer han och sedan tio minuter senare är bilen på släp bakom bärgaren och vi hack i häl med andra bilen. Vi kommer till Vinsta och lämnar bilen på volvo och skriver lite papper. Sedan bar det av hemåt med en bil istället för två. Kvart över 2 kom jag hem och halv 3 låg man i sängen. Blev inte mycket sova inatt.

Klockan 05.00 ringde klockan och som en zombie klev man upp ur sängen och satte på 8 koppar kaffe som fick bli ens frukost. Under dagen idag var jag inte så trött men det måste varit kaffet. Nu är det iaf middag och sedan iväg och kolla på när syrran ska köra sitt första kickboxningpass.

Babas ;)


Jobbat!

Har jobbat hela dagen idag hos min tränare, kom precis hem efter en arbetsdag som började 12.00. Första tiden var mest gå runt och komma igång igen. Minnas vad det är som var kvar att göra och sedan åkte vi och handlade och tog även en sväng förbi mig och leta lite verktyg. Sedan kom vi tillbaka och jag började sätta lite vägguttag. Sedan kom även tränaren tillbaka och då satte vi igång med att sätta spottar i vardagsrummet och köket.
För er som inte vet så har jag hjälpt honom med elen i hans lägenhet som han helrenovera från grunden.
Efter lite trassel i början så kom vi igång och slutresultatet blev grymt bra.

(mobilkameran är inte på topp)
Nu börjar man se ljuset i tunneln och de börjar lida mot sitt slut iaf, så de är skönt. Ska även förbi där imorgon också och jobba innan träningen.

Fredag: Var ute med Johan och Tobbe igår och lira lite biljard och drack några bira på biljardpalatset. Var grymt roligt att hänga med de två ute i nattlivet igen. Inte bara på jobbet där jag träffar Johan varje dag. Var en lyckad kväll och mycket snack om tågluff i sommar. Fy fan va taggad jag är på det alltså, ska bli galet roligt.

Här är Johan in action @ work.

Måndagen

Vaknade 05.00 idag och åkte till jobbet med Johan och PA. Det blev bil så kom dit kl. 06.00, en timme innan vi började. Men vi åt frukost och satt och chilla så det var rätt skönt. Annars var det lugnt på jobbet, knega på som vanligt, inget speciellt.
Sen fick vi även åka bil hem och då somnade man såklart i bilen. Trötta som fan, både jag och Johan.
Väl hemma var det bara att äta och packa väskan för sen var det dags för terminens första träning och min första träning på en och en halv månad efter sjukdomen. Såklart satte man igång stenhårt direkt med dubbla pass så blev 3 h träning. Var riktigt roligt med sparring och fys och slå på mitsar och allt. Fan vad jag saknat det.
Vägde mig också och gått upp 1 kilo under julen så vågen stannade på 84,0 nu. Men det hoppas jag försvinner snabbt nu då tränarna pratar om stenhårda pass med mycket fys.
Sedan var det även underbart att träffa polarna igen, fan inte sett de på as länge så var roligt att se de igen.
Men nu är det mat, ha de ha de!


(Gammal bild)

Helgen så länge

Fredag:
Arbetade på dagen och sedan var det full rulle hem och byta om för 19.00 skulle jag vara hemma hos TF. Blev lite sen så tittade in vid kvart över, där var redan Danne, Tisjö och självklart TF. Maten var i stort sätt färdig och TF bjöd på kött, bearneise och klyftpotatis. Sjukt gott var det. Anledningen till att vi var ditbjudna var för att TF ska rycka in i lumpen så det var lite som en slags "avskedsfest" för honom. Var ju länge sen jag träffade de så var riktigt roligt att få hänga med de igen. Efter maten började det dimpa in lite mer folk, Calle, Ludde och Joel. Det blev lite förkrök och chill innan vi drog ut till bussen för att vara vid Huset i bra tid. Väl där behöver några hämta ut pengar så vi delar upp oss och går in i mindre grupper. Jag och Calle kommer dit vi är i stort sätt ensamma i kön och går fram och blir nekade för att vi var för fulla. Jag hade druckit två starköl och Calle nån drink. Sura gick vi därifrån efter att vakten bett oss gå till 7eleven och köpa kaffe. Istället för kaffe ringer jag min farbror som bor i gamla stan och frågar om vi kan komma upp en snabbis och hälsa på och berättar hur läget va. Inga problem var svaret så vi drog dit. Vi kom in och satt och snacka ett tag med min farbror och någon whiskey senare var vi påväg tillbaka till huset där alla andra kommit in och väntade på oss. Vi kom tillbaka mer tankade än när vi kom dit innan och nu var det inga problem att komma in. Väl där inne träffade vi på de andra och sedan var det party. Riktigt rolig kväll med de och ha det bäst TF!  Tack för en lyckad kväll.

Lördag:
Startade dagen med en prommenad innan frukost och sedan var det bara deg framför datorn fram till 17. Då hade jag lovat att köra min päron till en fest de skulle på. Även syrran följde med i bilen så efter vi lämnat de åkte vi vidare till min tränare Jonas för att kolla lite i hans lägenhet. Det börjar ju bli på sluttampen där så nu ska jag dit och köra full fart några dagar så småningom så att det blir färdigt. Men efter det drog jag och syrran och åt på Twå Krögare i Barkarby. Plankstek stog på menyn och det var riktigt gott. Mätta och glada drog vi hem, där satte jag mig och kollade lite på film. Bland annat Arn - Riket vid vägens slut. (Är det bara jag som gillar Arnfilmerna som fan?) Tycker de är grymt bra. Sen vid 1 så drog jag hämta föräldrarna igen.

Söndag:
Hade ställt klockan på 8.15 och vaknade 09.01. Hade råkat stänga av larmet och somnat om så fort upp och slängde på mig kläder och gick ut till bilen. Jag hade ju planerat att åka skidor i Hammarbybacken idag med Jenny men det blev ändrade planer då vi vid 14 nu ska på släktmiddag. Men jag åkte istället iväg ensam till bruket. Det var ganska isigt och hoppet var avstängt så blev en hel del railträning. Var riktigt kul även fast jag åkte själv. Jag var t o m ensam i backen första halvtimmen. Sedan blev det full med småbarn.


Men nu ska göra mig i ordning.
Det var allt för mig, Hej!

Sundsvall 1/1 - 6/1

Tåget avgick mot 18.30 från Stockholms central. I första klass i egen kupé satt Martin, Markus och Sandra påväg mot Sundsvall. Resan upp gick fort och smidigt med x2000 och tidsfördriv med lite filmer och gratis kaffe. 21.50 anlände tåget och på perrongen stog faster Eva och tog emot oss. Vi packade in all vår packning som bestog av 4 väskor och två skidbägar som någon påse och trängde ihop oss i Corollan. Eftersom faster numera bor i stan så var det endast en kort körning och sedan var det bara att gå runt och bekanta sig med lägenheten än en gång. Efter lite mat så var det snart dags att krypa till sängs och tagga till inför morgondagens skidåkning.

Vi i förstaklass

8.30 stog klockan på då alarmet ringde och upp klev jag och släpade sedan med mig den för veckan overkligt trötte Martin. Blev en snabb frukost och sedan var det bara byta om och hoppa in i bilen och köra mot Nolbybacken, 20 minuter från Sundsvalls city. Efter ett kort kontollerande av att backen var öppen bytte vi om och såg att de idag skulle hållas en skidtävling i slalom. Så det var fullt med skidåkande barn och skrikande och hurrande mammor. Men inga farliga köer ändå. Vi drog ett snabbt åk igenom parken och den såg jävligt schysst ut med en del hopp. Fler än vad som beskrevs på deras hemsida. Så dagen spenderades där med en heldags åkning i parken.
Sedan vid 4 åkte vi hem och duscha och sedan till Birsta och kollade efter en tv till faster men ingen bra dök upp så vi hoppade det. Men mat och slappande framför tvn fick avsluta kvällen.

8.30 var klockan även denna morgon och gick till på samma sätt men idag bar det av till Sidsjöbacken. Efter några åk insåg vi att vi glömt kameran. Sugna på att ha den med bestämde vi oss för att vi skulle hem och passa på att äta lunch medan vi hämta den, och sedan åka tillbaka. Men sista åket innan lunch vurpar jag efter en rail och ska ställa mig upp igen och det smäller till i ryggen så dagen fick avslutas där. Kom hem och åt och öste på linnement så var man igång igen dagen därpå.

Vi gick upp samma tid med samma rutiner och även denna dag. Sidsjö väntade på oss och dit for vi. Men denna dag var det full åkning hela dagen och en rolig dag utan parkåkning. Däremot hade de ett plaströr som vi tränade lite olika rails på. Grymt roligt. Sedan på kvällen var det bara chill.

Det var planerat att åka som vanligt men Martin vakna upp med huvudvärk så vi hoppade åkningen denna dag. För det är ju helt lönlöst att åka sjuk. Så medan Martin sov drog jag och faster till lite affärer och jag köpte en fleesetröja (stavning?) och ett par skullCandy hörlurar. Samt en grön bandana som passar till jackan. Sen åkte vi hem och kolla på film käka godis och slappa. Sen kom även syrran dit igen efter att ha bott hos en kompis där under de andra dagarna. Så vi satt och spela spel och hade det soft istället.

Sista dagen åkte vi i Nolbybacken igen och idag var det sjukt nice. Parkåkning hela dagen med några plusgrader så snön var härligt mjuk. Grym dag med mycket skratt och mycket skön åkning. Det var full rulle från 10 då de öppna till klockan två då vi var tvungna att åka hem och packa och äta innan vi skulle till bussen. Sen 17.45 satt vi där på bussen påväg hem till Stockholm igen efter några riktigt sköna dagar i Sundsvall.

Martin i Sidsjö



Alias spel


Jag i Nolbybacken


Sundsvall

Sitter just nu hemma hos min faster i Sundsvall och ska om en liten stund ut och åka skidor tillsammans med Martin. Vi kom upp hit i torsdagskväll och åkt i två dagar än så länge. Grymt härligt att vara ute i backarna just nu. Det är strålande sol och idag -16 grader kallt. Kallaste dagen än så länge så det får bli varma jackan på. Vi ska till Sidsjöbacken idag igen eftersom vi inte hann åka så länge igår då jag skadade ryggen. Men idag är smärtan över och taggad som fan.
Ha det bra där hemma och hej så länge.

RSS 2.0