Snappers i mitt hjärta <3 del 1

Måste bara säga hur mycket det här laget betyder för mig just nu. Vet inte vart jag ska börja så låter det bara flyta på. Men för att börja någonstans så måste jag berätta om hur jag för första gången kom in i det här gänget.

Värmen pressade och solen bländade mig när jag klev av tåget i Helenelund. Några minuter innan hade mobilen gått varm med sms fram och tillbaka till Tobbe som skulle möta upp mig vid stationen. "Jag tar med Martin" minns jag att det stog och tänkte inte mycket mer på det. Med väskan på axeln knalla jag ner för trapporna och ut från stationen, där stog de. Gick fram hälsade och sedan började vi gå mot hipen. Hade aldrig tidigare varit i Helenelund så kollade mig omkring för att försöka komma ihåg hur man gick om det skulle bli fler gånger. Väl framme väntade ett gäng med för mig helt främmande personer. Gick runt och hälsade och precis innan jag skakar hand med Linus ser jag hur han drar iväg ett hårt skott. Minns att jag tänkte, hur fan kan ett så hårt skott komma från en så liten person? Kanske är elakt men det var första intrycket.
Första träningen spelades i en liten "rink", helt enkelt en liten plan med sarg. Hade inte spelat fotboll med ett lag på drygt två år så att vara tillbaka kändes roligt. Men att det var början på en sagolik fotbollsresa kunde jag inte ens drömma om.

Någon månad senare var det dags att införskaffa matchtröjor till laget. Allt startade i kista där vi möttes upp för att köpa svarta tröjor. Sedan började jakten på färg för att göra trycket på tröjorna. Vi började kolla på kista galleria men där fanns det inget, sedan blev det en snabbvisit i Helenelund sedan vidare till Outlet och där ifrån till Solna C där vi kom 5 min efter de stängt. Så det var bara att vända åter utan färg.

Sedan kommer vi till något av de skönaste helgerna i Snappers historia då vi samlades i två dagar hemma hos Tobbe och tillverkade tröjorna. Det blev målning, klippning av mallar, tv-spel och andra aktiviteter hela tiden och att vi i laget skulle ha roligt tillsammans mer framöver kände man redan då.

Detta är vad som hände innan första matchen och fler snappersminnen kommer komma :D va så säkra!

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Så jävla skön läsning :D

2009-05-09 @ 19:23:34
Postat av: EC3C

EC3C!!!!!!

2009-05-12 @ 22:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0