ÖSK AWAY

Vilken härlig gårdag. Gick en timme tidigare från jobbet och skyndade mig till Akalla. Där blev jag hämtad av bilen som skulle ta oss till Örebro. Redan i den satt Jesper, Tobbe, Flemman och Niffe som tillsammans med mig bildade den 5-manna trupp som skulle iväg mot västligare breddgrader. Med halsdukar som smyckade bilen både inuti och utanpå började den rulla iväg. I samma veva knäcktes den första bärsen och att man var taggad var det ingen tvekan om. Musikvolymen vreds upp och det dånade allt från gamla godingar till trance och rock. Sången ekade mellan bildörrarna och de spruckna mansrösterna skar sig sådär lagom mycket för att ändå räknas som godkännt. Ett kort stopp på donken hann vi med också. Där härjade Flemman bra länge om att Jesper som fyllde 20 klart skulle få en brownie. Tyvär va donkenpersonalen inte likna sugna på att skänka mat så det sluta med att han fick köpa en själv. En hamburgare och 5 öl plus en cider senare kunde man börja ana Örebro längsvägen och efter lite cirkulering kom vi fram till en bra P-plats. Sedan blev det en kort vandring i stan som även innehöll pisspause på donken, titt på stadens bolag och en kortare väntan utanför Rudbeck. Sedan gick vi till Behrns Arena där Tobbe valde sittplats och vi mot Bajenklacken. För det var ju därför vi va här, Bajen -  Örebro, nu skulle en seger plockas med hem till söder.
Från matchen kan man sammanfatta det enkelt, Bajen åker ut i år! Spelet håller inte ens superettanklass och spelarmaterialet finns inte. Nej Bajen är inget att räkna med i år. Däremot tycker jag fansen sjöng på bra och höll igång hela matchen. Var en hel del där på plats med grönvita färger. Matchen slutade också rättvist 2 - 0 till Örebro för er som inte visste de.
Visst, lite deppig var man efter matchen väl men det var en kort stund. Man hade ändå inte förväntat sig annat.
Men hemresan sen blev rolig, efter ett kort stopp på statoil där godsaker inhandlades så började färden. På hemvägen så sjöngs det ramsor i mängder och sen mot slutet satte de rikta gobitarna igång som bl a Kung i baren och Rocka På. Riktigt skönt drag under de låtarna i bilen. Tiden gick sjukt fort och vips var man i Jakobsberg och hemma igen. Klockan visade 01.00 när jag kröp ner i sängen och 4 timmar senare var det dags att kliva upp till jobbet.

Men tack alla för en underbar resa var sjukt roligt. Hoppas det blir fler i år! Hej så länge!
BTW bilder kommer hoppas jag!

Kommentarer
Postat av: EC3C

EC3C!!!!!!

2009-05-12 @ 22:00:42
Postat av: Bambouchka

BajsEn SuGeR KUk:P 2-0 moT öReBrO :P HiF ÅkeR Ut IÅr :P xD

2009-05-12 @ 22:15:53
Postat av: Tobbe

Så jävla skön resa! BROOOWNIE!

2009-05-13 @ 18:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0