Johan bjuder pa show!

Ca timmen kvar innan farjan gar mot Split. Vi har under morgonen stresspackat ihop vara grejer da vi insag att utcheckning var tidigare an vi tankt. Men allt gick bra och vi har nu vara aterigen fullpackade vaskor med oss. Man kan val latt saga att innan igar kvall sag lagenheten ut som en riktigt ungkarlslya. Klader overallt och en hel del soppasar staende vid dorren, redo att tas med de sista 30 metrarna till soptunnan. Igar kvall var vi forst pa en promenad upp till borgen som ligger uppe pa berget. Sedan sa gick vi och tog en ol innan vi lagade middag. Det blev for 3e gangen denna vecka pasta med ost och skinksas.
Pa kvallen drog vi till sportbaren och kollade pa finalen i Confederations Cup dar Brasilien vann. Efter det strosade vi omkring i stan lite innan vi gick till en annan bar och tog det lugnt en stund.

Citat och handelser fran veckan:
- Full Johan ber Tobbe att hoppa upp hans rygg. Tobbe tar sats och hoppar upp da Johan totalt kollapsar och faller som ett korthus. I samma veva gar Tobbes armband sonder och han ropar helt panikslgen ''Mina tander''. Morgonen efter klagar Johan over en varkande arm och hoft och kan inte forsta vad som hant.
- En dyngrak Johan drar upp dorren till damtoaletten och sager "Det ar ju bara tjejer dar inne"
- En lika full Johan gar med vingliga steg fram mot ett 30 arigt par som sitter vid ett bord och borjar tokragga pa tjejen nar hennes kille sitter brevid.
- Chockfulla Markus och Johan sitter pa en mur och spyr/ar pavag att spy da tva tjejer gar forbi. Johan som fortfarande inte fatt tillrackligt bra resultat under kvallen reser sig direkt upp och gar med langa steg ikapp och borjar ragga fast han sekunderna innan nastan spytt.

Allt detta ar fran samma kvall och var en grymt rolig dag.
Men nu ska vi ta en glass i solen innan farjan gar. Ha de gott!

Kommentarer
Postat av: Tebrand

Klockrent, älskar den med damtoaletten. Men bra att du håller dig på banan, Din show har ju premiär den 15:e Augusti med ny improviserad föreställning varje kväll i en vecka. Snacka om stort! :D :D

2009-06-29 @ 20:50:25
Postat av: Haha

Carina, du kan vara stolt!

2009-06-29 @ 22:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0