Grattis Syster på födelsedagen!

Idag fyller Sandra år så grattis till dig. :D Hoppas du får en strålande födelsedag!

Så ikväll väntar gäster i form av släkten, är annars i stor sätt samma sällskap som var hemma hos mormor igår på påskafton. Blev en hel del påskägg man fick igår, fy fan va tjock på godis man blev. Känns som att man får lägga de där med godsaker på hyllan några veckor framåt. ;)
Annars så var det en traditionell påsk hos mormor med målande av påskägg och lunch/middag. Blev riktigt nöjd med mitt påskägg i år, tog bild men tyvär så är mitt minneskort paj så det kan inte läsas av så fick inte in bilderna på datorn. Annars hade ni fått se det.



På kvällen så åkte jag hem till Johan och vi kollade på Snatch och snackade lite om den kommande tågluffen. Vart vi vill åka och hur vi ska göra osv. Var en rolig kväll, umgås annars inte så mycket med Johan så var roligt att vara med honom utanför jobbet. Vi båda satt och taggade till inför resan och är hur sugna som helst på att komma iväg och insåg att det är exakt 2 månader kvar till vi åker. 12e juni åker planet ut i europa.

I förrgår va jag hemma hos Jonas och sov över i hans nya stuga som de byggt på tomten ett bra tag. Grymt att den är klar nu och fin är den också. Vi kollade iaf på film, Clintan, och sen snackade hela natten. Blev inte mycket sömn alls men var grymt skoj.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack så jättemycket! :D

Vad bra man är på att ta kort ;)

2009-04-12 @ 11:01:11
URL: http://sfblond.blogg.se/
Postat av: Tobbe

TAGGGA!!!!!!!

2009-04-19 @ 18:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0